Svađa u županiji: Zrilić iselio Lončara iz ureda!

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Neposredno prije nego što je jučer počela zasjedati Skupština Zadarske županije, Željko Lončar potužio nam se kako ga je župan Stipe Zrilić deložirao iz ureda kojeg je kao predsjednik Skupštine imao na drugom katu zgrade Doma županije.

Došao je, kaže Lončar, neki dan u ured veličine 16 četvornih metara i vidio kako nema njegovih stvari. Shvatio je da je deložiran, no župana ipak nije kontaktirao niti pitao što se dogodilo. Na pitanje je li posrijedi neki interni sukob između njih dvojice, Lončar je odlučno zanijekao.

- Nije ovo interni sukob između mene i župana Stipe Zrilića. Ovaj njegov potez udar je na predsjednika Skupštine Zadarske županije i sve njezine vijećnike.

Župan Zrilić objašnjava kako su prostori potrebni za rad tijela županije gdje rade zaposlenici Županije, a predstavničko tijelo sastaje se povremeno i koristit će postojeće prostore po potrebi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika goridoli
Druže željko volio bi znati koliko ti i tkz. svi vječnici provodite vremena u predmatnim prostorijama kad je dobro poznato da se sastanci inače održavaju u stranačkim prostorijama i naravno donose konačne odluke e pa sad mi nije jasno što će ti kancelarija kad ti je dovoljno za obaviti posao i Županijska porta.A Županu svaka čast na potezu nadam se da će ostati doslijedan svom potezu.........pozdrav