Hrg o koaliciji s HDZ-om: Do pobjede samo složnošću svih stranaka u koaliciji

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Zadovoljan najnovijim aktivnostima lokalne podružnice, predsjednik HSS-a, Branko Hrg, u četvrtak je u hotelu Kolovare podijelio iskaznice novim članovima. Čak 60 građana iz cijele županije, dosad neučlanjenih u političke stranke, odlučilo se aktivirati u jednoj od najstarijih hrvatskih stranaka.

Predsjedniku Hrgu domaćini su bili predsjednik Županijskog odbora Zdravko Šarić, predsjednica Gradskog odbora Irena Devčić, i član Glavnog odbora stranke Josip Zubović, ujedno Hrgov domaćin na sastanku u općini Kolan.

Hrg se članstvu obratio naglasivši kako mu je drago da vidi ovoliki broj članova, pogotovo članica, jer HSS je uvijek njegovao smjer obiteljske stranke.

Govoreći o koaliciji sa HDZ-om napomenuo je kako do pobjede mogu doći samo složnošću svih članova i svih stranaka objedinjenih u ovoj koaliciji.

- Zazivam slogu jer to je ono što nam nedostaje. Imamo mnogo mjesta u kojima naši dužnosnici rade kao autisti, ne surađuju sa ostalim članovima stranke. To nam ne treba, organizaciju moramo graditi iz temelja, i to takvu koja će biti jedna nova snaga. Uvjeren sam da ćemo nakon parlamentarnih izbora predstavljati značajan faktor na političkoj sceni, ali onda nas čeka još veći rad. Tada se ne smije dogoditi da oni koji su izabrani zaborave doći u Zadar, Mandre ili neko drugo mjesto. Ako ćemo zajedno raditi bit će mjesta za sve, a ako ćemo se mlatiti, tu neće nitko profitirati - poručio je HSS-ov predsjednik novom članstvu.

Naglasio je kako moraju funkcionirati kao obitelj, jer je riječ o stranci koja je oduvijek njegovala obiteljske vrijednosti.

- Ići ćemo korak po korak, pritom ne moramo voljeti naše koalicijske partnere, ali se moramo uvažavati - zaključio je Hrg, nakon čega je osobno podijelio 60 iskaznica novom članstvu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika malipingo
Jaki su,vrlo, s niti 1 % potpore.Bože sačuvaj kako su uspjeli uništiti ovu stranku.Ovaj gospodin će je i pokopati, za obećano mu mjesto potpredsjednika vlade nakon slijedećih izbora.