Mirjana Mrčela smijenjena, zadarsku bolnicu vodit će Splićanka Andrijana Bedalov

Slika korisnika admin
Vedran SITNICA
Mirjana Mrčela Bolnicu je vodila nešto malo duže od dvije godine

Mirjana Mrčela razriješena je s dužnosti sanacijske  upraviteljice zadarske Opće bolnice.

Za njezinu nasljednicu imenovana je Andrijana Bedalov iz Splita.

Prijedlog o razrješenju dosadašnje sanacijske upraviteljice zadarske  Opće bolnice, iznijelo je Ministarstvo zdravstva na zatvorenoj sjednici Vlade.

- Na zatvorenom dijelu Vladine sjednice na kojoj se rješavaju kadrovska pitanja donesena je odluka o razrješenju i imenovanju nove sanacijske upraviteljice Opće bolnice Zadar. Poštujem tu odluku, kazala je  Mrčela, dodavši kako više na ovu temu komentara nema, te kako pitanje o razlozima njezinog razrješenja treba postaviti resornom ministarstvu.

Mrčela je, po struci diplomirana ekonomistica, dužnost sanacijske  upraviteljice zadarske Opće bolnice obavljala nešto više od dvije godine. O poslovanju Bolnice, kratko je kazala kako su u ovim okolnostima,  obzirom na manjak sredstava, Bolnicu vodili najbolje što su mogli.

Dr. Robert Karlo, zamjenik sanacijske upraviteljice jako je iznenađen  ovom odlukom Vlade, te dodaje kako mu razlozi njezine smjene nisu  poznati, a i sam će odstupiti s mjesta zamjenika sanacijske upraviteljice.

- Riječ je o svjesnom upropaštavanju zadarske Bolnice i onemogućavanju plana kojeg se nastoji godinama realizirati, a to je da Bolnicu  u Zadru dovedemo do regionalnog zdravstvenog centra, komentirao je i zadarski dogradonačelnik Zvonimir Vrančić.

više u sutrašnjem tiskanom izdanju

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika malipingo
Što ti čine dragi grade.NIKADA nas nećete slomiti,sramite se.