Ministar Vrdoljak predstavlja HNS-ov program u Zadru

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Ministar gospodarstva, Ivan Vrdoljak, danas će u Zadru Domovinskoj koaliciji pokušati privući zadarske birače predstavljanjem programa i kandidata za IX. izbornu jedinicu. Iz ove jedinice nitko se iz Zadra nije uspio plasirati na izbornu listu, pa će rukovodstvo gradskog i županijskog ogranka danas biti samo domaćinom kandidatima iz Šibensko-kninske županije.

Riječ je o predsjedniku HNS-a Splitsko-dalmatinske županije i županijskom vijećniku, Klementu Bašiću, te predsjednici HNS-ove podružnice u Drnišu i potpredsjednici HNS-a Šibensko-kninske županije, Vlatki Duilo, koji će se prvi put predstaviti zadarskim glasačima.

Iako nisu na listi za IX. jedinicu, javnosti će se obratiti i Mile Stojanov, predsjednik županijske organizacije stranke, te Predrag Šarić, njegov zamjenik. No glavno izlaganje bit će ono ministra Vrdoljaka koji će predstaviti glavne smjernice HNS-ova programa u okviru Domovinske koalicije.

Ovo je drugi dolazak HNS-ovih ministara zadarskom kraju, nakon što ga je već posjetila ministrica graditeljstva, Anka Mrak-Taritaš. Ona se tada obrušila na lokalnu vlast prozivajući ih za nezainteresiranost za projekt POS-ovih stanova, pa ostaje vidjeti hoće li i Vrdoljak učiniti isto, ili će se ipak zadržati samo na predstavljanju izbornog programa, što u subotu nije pošlo za rukom ni Čačiću koji je predstavljao program Reformista te se žestoko obrušio i na lokalnu vlast.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika Mateo
Ma kakve "Domovinske koalicije"?? Za HNS nije u kolaciji s SDP-om "Hrvatska raste"? Ovu novinarku treba nabit na jednu stvar jer za olovku nije...