Ranim vodstvom su nam poremetili planove

Slika korisnika admin
nkzadar_nkrijekasurac
Vedran SITNICA
RIJEKA JE IZNENADILA - Jakov Surać protiv Rijeke

Kapetan momčadi Jakov Surać kaže da treba biti zadovoljan bodom, ako uzmemo u obzir način na koji je Zadar otvorio utakmicu.

- S obzirom na način na koji smo otvorili utakmicu, moramo biti zadovoljni. Rijeka nam je ranim vodstvom poremetila planove, ali u tom pogotku im je pomogla i naša greška. Znali su kontrolirati rezultat, ali na sreću, početkom drugog poluvremena smo izjednačili. Međutim, nismo imali dovoljno snage i koncentracije u nekim situacijama koje smo trebali realizirati. Zbog toga nismo došli do pobjede. Treba čestitati igračima obiju momčadi koji su gledateljima pružili mušku igru. Vjerujem da su gledatelji bili zadovoljni igrom - kazao je Surać.

Je li vas Rijeka nečim iznenadila?

- Malo su nas iznenadili sustavom. Stvorili su dva čvrsta bloka i zatvorili naše napadače Terkeša i Šaranovića. Nedostajao je doprinos nas veznih igrača u kreaciji igre zbog toga što su oni bili zgusnuti u sredini. Štrok i njegovi suigrači su dobro kontrolirali loptu. Riječani su mogli s punim plijenom napustiti Stanove da su imali malo više hrabrosti - rekao je Jakov, potom komentiravši sljedeću utakmicu u gostima kod Lokomotive.

- Gostovanje kod Lokomotive će biti jako nezgodno. Mi stalno najavljujemo osvajanje bodova u gostima. Više nam je teško i obećavati bilo što kada vidimo kakve pogotke primamo, čak i na domaćem terenu. Apeliram na igrače i stručni stožer da damo sve od sebe, da pojačamo intenzitet igre i da konačno počnemo pobjeđivati u gostima - odlučno će Surać.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika veterani
Gledatelji zadovoljni?! Pa koju si ti utakmicu igrao Jakove ? SVI ĆA !!!