Tony Cetinski u uskoj uličici zgazio čovjeka

Slika korisnika valentinam
Poznati istarski pjevač po svemu sudeći skrivio tešku nesreću
Autor: 
Tony je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto struže ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, ulica je uska i njome se ne može voziti brzo, rekao je Tonyjev otac Mirko
Mateo SARDELIN
Vatrogasci su morali zračnim jastucima podići automobil Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski skrivio je u petak  u Pustoj ulici u Rovinju prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao muškarac kojeg Rovinježi znaju po nadimku Braco. Do nesreće je došlo oko 14 sati, kada je u uskoj uličici u samome centru Rovinja Cetinski svojim mercedesom pulske registracije pregazio muškarca.

Očevid koji je s rovinjskom policijom obavio zamjenik općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa trajao je satima, a jedno od ključnih pitanja koje je trebalo rasvijetliti je da li je muškarac već ležao na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao u Mercedesu, ili je muškarac pao uslijed kontakta s automobilom, odnosno je li možda već bio mrtav u trenutku kada je na njega naišlo vozilo. No, činjenica je da su morali intervenirati vatrogasci da bi podigli automobil pod čijim je prednjim kotačima ležao nesretnik.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa nam je kasno poslijepodne kazao tek da je očevidom utvrđeno da je automobil udario u muškarca koji je preminuo na mjestu događaja. Basa nije precizirao je li prije nailaska automobila muškarac već ležao na kolniku ili je neposredno netom izašao iz obližnjeg lokala, kako se spekuliralo.

Tijelo preminulog je prevezeno na odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcije, a automobil će biti odvezen u rovinjsku policijsku postaju radi eventualnog vještačenja.

Neposredno nakon nesreće, nedaleko od mjesta događaja, zatekli smo Tonyjevog oca Mirka Cetinskog. Vidno potresen, rekao nam je da ne zna ništa službeno te da je uvjeren da se radi o nesretnom slučaju.

- Tony je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto "struže" ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu, rekao nam je potreseni Mirko Cetinski.

Na mjestu događaja od Rovinjana koji su se okupili u blizini čuli smo brojne komentare na račun (ne)sigurnosti prometa u Pustoj ulici.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika duja
on je Toni Cetinski pa ce mu se suditi ko horvatinčiću.... a Tonievom tati je najbitnije da je čovjek koji je pregazen na mrtvo skupljao boce