Nedjelja, 2. travnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Dva vozača

Zbog počinjenih prekršaja prepraćeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

Autor: A.Š.

05.01.2023. 10:23
Zbog počinjenih prekršaja prepraćeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

Foto: Sergej DrechslerU utorak, 03. siječnja u 22.15 sati u Zadru u Ulici kralja Dmitra Zvonimira policijski službenici Policijske postaje Zadar su tijekom kontrole prometa zaustavili  automobil Fiat zadarskih registarskih oznaka s kojim je pod utjecajem alkohola od 0,62 g/kg i za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije, upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je isključen iz prometa te smješten u službene prostorije do otrježnjenja.             


Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozač je jučer uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.


Policijski službenici Policijske postaje Zadar su u srijedu. 04. siječnja u 00.50 sati na državnoj cesti DC-08 u Murvici zaustavili automobil BMW zadarskih registarskih oznaka, s kojim je pod utjecajem alkohola od 1,17 promila upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin. 
Daljnjim postupanjem, kod vozača je pronađeno i oduzeto oko 30,18 grama marihuane.


Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, vozač je uz Optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.