Monstrum s benkovačkog područja silovao vlastitu kćer

Slika korisnika admin
Autor: 
nasilje
NL
Otac je u više navrata bludničio, a možda čak i silovao svoju 16-godišnju kćer

Monstrum iz zadarskog zaleđa uhićen je u ponedjeljak zbog sumnje da je u više navrata bludničio, a možda čak i silovao svoju 16-godišnju kćer.

Nakon uhićenja 36-godišnjak s benkovačkog područja je priveden u policijsku postaju na krim obradu koja je trajala cijelu noć i jučer do poslijepodnevnih sati, tako da se nije mogla saznati informacija kada bi bludnik trebao biti priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, Borisu Babiću.

S obzirom na to da je riječ o maloljetnoj, ali već dovoljno odrasloj djevojčici koja je vjerojatno svjesna svega što ju je snašlo i čiji identitet mora biti zakonom zaštićen, novinari jučer nisu uspjeli saznati nikakve detaljnije informacije o ovom najnovijem slučaju pedofilije na zadarskom području, iako se vijest o uhićenju 36-godišnjaka s benkovačkog područja u novinarskim krugovima proširila brzinom munje.

U PU zadarskoj jučer su tek potvrdili istinitost informacije prema kojoj je riječ o ocu koji je bludničio, a možda čak i silovao vlastitu kćer. Po okončanju krim obrade i saslušanja pred istražnim sucem u istragu i rasvjetljivanje ovog slučaja zasigurno će biti uključen i cijeli niz stručnjaka, odnosno vještaka medicinske, ali i psihijatrijske struke te vještak psiholog.

Nije poznato ni u kakvom je okruženju i u kakvim je obiteljskim uvjetima nesretna djevojčica do sada odrastala postavši žrtvom vlastitog oca.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno