Ministrica Dalić zadarskim gospodarstvenicima predstavlja akcijski plan

Slika korisnika admin
Autor: 

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar, u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, u ponedjeljak, 23. siječnja, u Zadru organizira okrugli stol na kojem će potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martina Dalić predstaviti Akcijski plan za administrativno rasterećenje gospodarstva, te će se nazočnim gospodarstvenicima omogućiti dijalog s potpredsjednicom Dalić i upoznati je s preprekama s kojima se susreću u svom svakodnevnom poslovanju.

Okrugli stol "Dijalog poslovne zajednice i Vlade Republike Hrvatske - Predstavljanje Akcijskog plana za administrativno rasterećenje gospodarstva" održat će se u hotelu Kolovare s početkom u 10.30 sati.

Cilj skupa je predstaviti gospodarstvenicima navedeni akcijski plan te ukazati na goruće probleme gospodarstvenika u njihovom svakodnevnom poslovanju, omogućiti izravni kontakt između gospodarstvenika i predstavnika Vlade RH, te zajedno predložiti mjere i rješenja za olakšanje poslovanja.

Nakon kratkog uvodnog obraćanja predsjednika ŽK Zadar Darija Jurina, te potpredsjednice HGK za graditeljstvo, promet i veze, Mirjane Čagalj, potpredsjednica Vlade RH i ministrica, dr. sc. Martina Dalić, predstavit će Akcijski plan nakon kojeg će se otvoriti rasprava, te pružiti prilika gospodarstvenicima za postavljanje pitanja izravno potpredsjednici Vlade RH.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno