UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: U moru kod Pašmana ronioci pronašli psa s kamenom oko vrata

Slika korisnika valentinam
Monstruozan čin
Ukoliko bi se nekim čudom počinitelj otkrio, on bi odgovarao za kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja za što je zakonom zapriječena zatvorska kazna do dvije godine
Ilustracija

Đani Iglić, ronioc Diving center KWS Bibinje, u nedjelju ujutro, tijekom zarona uz nenaseljeni otočić Karantunić nedaleko Pašmana u moru je zatekao i snimio šokantan prizor - utopljenog psa s vezanim kamenom oko vrata. Uznemirujuće fotografije u nedjelju su preplavile društvene mreže, posebice Facebook. Kakvi to ljudi žive oko nas, je li moguće da postoje takvi monstrumi, pitanja su koja su javno, vidjevši nemili prizor, postavljali korisnici na ovoj društvenoj mreži, a moglo se vidjeti i na desetke komentara u kojima se počinitelju ovog svirepog zlodjela želi ista sudbina.

Na stranici Zadarskog azila uz fotografiju je napisano: "Unaprijed vam se ispričavamo ako ste slabijeg želuca na ovakve scene, od svih slika izabrali smo najmanje gadnu. Jutros su ronioci iz Bibinja i Splita na Karantuniću, za vrijeme zarona, naišli na ovu scenu. Na slici se može vidjeti da je počinitelj vezao kamen psu oko vrata i zauvijek ga bacio u dubinu."

Ukoliko bi se nekim čudom počinitelj otkrio, on bi odgovarao za kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja za što je zakonom zapriječena zatvorska kazna do dvije godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (3 glasova)

Komentari

Slika korisnika senka wassmer
Svaki se pas mora cijepiti i u veterinarskoj bi se stanici trebali naci svi podaci o jadnom zutom psu, a i mjestani bi ga trebali prepoznati. Samo ako nije bacen s broda i sl.