Prodaje se zgrada "socijalnog" na Poluotoku

Slika korisnika valentinam
Javni poziv
HZZO poziva sve zainteresirane kupce za nekretninu da pismo namjere s neobaveznom ponudom kupoprodajne cijene dostave najkasnije do 16. veljače, a objekat mogu i razgledati svakim radnim danom od 8 do 16 sati
Zvonko KUCELIN

Hrvatski Zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) objavio je  javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju nekretnine u u Ulici Šimuna Kožičića Benje, na Poluotoku. Riječ je o tzv. zgradi "socijalnog" u kojoj su smješteni uredi zadarske ispostave mirovinskog (HZMO) i zdravstvenog osiguranja (HZZO), ali i uredi Zadarske županije. U javnom pozivu u opisu nekretnine na atraktivnoj lokaciji u centru grada stoji kako je riječ o dvokatnici s ukupnom površinom od 2566 metara četvornih.

HZZO poziva sve zainteresirane kupce za nekretninu da pismo namjere s neobaveznom ponudom kupoprodajne cijene dostave najkasnije do 16. veljače, a objekt mogu i razgledati svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

- Zadarska županija u toj zgradi ima u vlasništvu 270 metara četvornih koje su ustupljene HZMO-u bez naknade. Župan je dao suglasnost HZMO-u kao većinskom vlasniku za objavu javnog poziva kako bi vidjeli postoji li interes za kupnju dvokatnice u centru Zadra, a ujedno kako bi se procijenila i tržišna vrijednost po tim ponudama, naravno, ukoliko ih bude, kaže Vlatka Vučić Marasović, pomoćnica pročelnice Odsjeka za informiranje u Zadarskoj županiji. Pojasnila je da, ukoliko bi se donijela odluka o prodaji, suglasnost za to treba dati Župansijska skupština.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3.3 (4 glasova)