Priča o razmaženoj bogatašici

Slika korisnika valentinam
TV SVEKRVA

ŠTO O SVOJIM GLEDATELJIMA MISLI HRT?

Jedan moj prijatelj, inače inteligentan i načitan čovjek, jako voli gledati one glupe američke romantične filmiće koji se emitiraju u 13.30. O tome smo već pisali i ne bih sada opet, da prije neki dan HRT nije nadmašio samog sebe i emitirao nam film, američki naravno, koji se zvao „Razmažena bogatašica“, „Moderna Pepeljuga“ ili tako nekako. Gledao sam par minuta, pa još par minuta, a na kraju do samoga kraja, jer nisam mogao vjerovati da se tako nešto može snimiti. U stvari, da se može snimiti još bih i vjerovao, ali da to netko želi gledati ipak ne. U stvari, ima svakakvih ljudi pa bih u to povjerovao, ali da to emitira državna televizija, e to mi je ipak nevjerojatno.

A stvar ide ovako. Ona je mala razmažena bogatašica, koja živi s mamicom koja vidi da joj je kći malo preopuštena pa odglumi da su ostali bez novaca. U stvarnosti bi jedna takva fufica ili počela krasti ili bi se ubila. Ali, ova naša se odmah zaposli, upozna sve neke divne i poštene ljude, a naravno i zaljubi se u jednog mladog lijepog čovjeka. Odmah sam znao da je tip svježi udovac i da ima bar jedno dijete koje čezne da tata nađe novu mamu. To je naravno i ovdje slučaj, tako da ovaj dvadeset i neštogodišnjak ima sina od 12 godina. Mali naravno strastveno navija da se tata oženi ovom potpunom neznankom koju vidi prvi put u životu, a sve naravno završi tako da ona ipak opet postane bogatašica i da, kao u svim američkim obiteljskim limunadama, oni nazoče bejzbol utakmici na kojem mali naravno donese pobjedu svome timu. Eto što o nama misli Hrvatska televizija.

I za kraj, a vezano uz ovaj film, ispričat ću vam i jedan dobar vitz. Zabrinuta majka se ljuti na razmaženu kćer. „Sram te bilo! Vidi kako se besramno ponašaš! Imaš 15 godina, piješ, pušiš, skitaš se noću, povlačiš se sa starijim muškarcima, a na svoju mamu i njen 30-ti rođendan si potpuno zaboravila!“ He,he,he...

NAJANTIPATIČNIJI LIK SVIH HRVATSKIH HUMORISTIČNIH SERIJALA

Svih ovih godina, nagledao sam se svega i svačega i uvijek sam razmišljao – tko mi je najantipatičniji lik svih tih serija? Nikako se nisam mogao odlučiti jer je konkurencija zbilja bila oštra, a onda sam prije neku noć opet gledao reprizu, inače sasvim pristojne humoristične serije, „Stipe u gostima“. Mahom su svi glumci odlični. I Mlikota, i Radoš i svi ostali osim onoga malog kojeg glumi jedan meni nepoznat momak. Mali kao glumac vjerojatno i nije loš, ali ova uloga je cijela loše zamišljena i bez veze. Radi se konkretno o epizodi u kojem Mlikotu bole leđa pa leži nepokretan.

Lik njegovog sina je zamišljen kao lik nekog tipičnog srednjoškolca, a u stvari ispada kao neki mrgodni, razmaženi adolescent kojem sve i svi smetaju, a svaka druga riječ mu je „kaj“. Sad, da se razumijemo. Nimalo mi ne smeta riječ kaj i ne trzam se kada je čujem i ne mislim da se Dalmatinci i Purgeri moraju svađati /dapače – moraju živjeti u kršćanskom miru i suživotu/, ali da dijete iz ovakve vrste braka ovako govori nemoguće je, kao i što je nemoguće da uz ovakvu majku – pristojnu Zagrepčanku, i oca Dalmatinca-intelektualca, može biti ovako mrgodan, bezobrazan i neodgojen. Sve što komentira, komentira s visoka, svi mu idu na živce, a o odnosu prema odraslima da i ne govorimo. A tek njegova cura???!!! Da mi moje dijete ovakvu dovede u kuću i da ovako sa mnom razgovaraju letjeli bi oboje kroz zatvorena vrata. Kažem vam. Nije mali loš glumac, ali lik koji glumi je odvratan.

NOVA SEZONA MAHNITOG KUHANJA

Kao što sam prošli tjedan nemilo izvrijeđao RTL tv zbog stupidnog rijalitija „Big Brother“, tako ih sada moram pohvaliti zbog nastavka kuharskog šoua „3,2,1 kuhaj!“. Kao i u prošloj sezoni tu ima Zadrana tako da imamo za koga navijati, a u samim eliminacijama oba para izgledaju pozitivno pa se nadamo da će se kvalificirati za nastavak. U emisiju se vratio i kuhar Pažanin pa ih je sada četvero stručnjaka čije komentare ja volim slušati i to sve obećava dobru zabavu. Još kada nakon odjavne špice i u najavama programa ne bi išla reklama za Big Brother u kojoj se neki bezlični likovi izležavaju i priglupo pogledavaju, mojoj sreći ne bi bilo kraja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)