FOTOGALERIJA: Ninska plaža Ždrijac u utrci za najljepšu jadransku plažu

Slika korisnika valentinam
Obnovljena i otvorena za kupače
Uređena je i opločana obala koja vodi do same plaže, postavljena javna rasvjeta te uređen parking u neposrednoj blizini
Na plažu su dovedeni i neki novi sadržaji

Nakon što je gotovo potpuno uništena i erodirana u poplavi 11. rujna 2017. godine, nakon obavljene 1. faze nadohrane postupkom refuliranja 1. svibnja 2018. godine ninska plaža Ždrijac ponovno je otvorena za goste, kupače te sve one koji se bave raznim sportskim aktivnosti u ninskoj laguni.

I premda je završena tek 1. faza obnove plaže, ona je doista bljesnula u punom sjaju i ovom trenutku jedna od najljepših pješčanih plaži na Jadranskoj obali.

Grad Nin opremio je plažu unificiranim plažnim sadržajima i objektima gdje se pomno vodila briga da svi sadržaji budu ambijentalno prilagođeni pješčanoj laguni, od drvenih staza, drvenih prostora za presvlačenje, suncobrana od trski, pa do hortikulturnog uređenja kojim je također tek završena 1. faza sadnje tamarisa i ostalog autohtonog bilja stradalog u poplavi.

Uređena je i opločana obala koja vodi do same plaže, postavljena javna rasvjeta te uređen parking u neposrednoj blizini.

Ogromnim naporima i aktivnostima koje su obavljene u proteklih šest  mjeseci iz ureda gradonačelnika Nina s velikim olakšanjem poručuju kako je Nin spreman za novu turističku sezonu, možda čak bolju od rekordne prošlogodišnje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)