Jovica: Još uvijek sam s Nikolinom!

Slika korisnika valentinam
ŽELE ZAJEDNIČKU OBITELJ
Nikolina i Jovica, koji se u emisiji nazivao i Josip, nisu ovu sezonu ove TV emisije završili sretno, već je ova Puljanka pred svima pred svim sudionicima u završnoj epizodi priznala da je bacila Josipov prsten i da neće biti s njim ukoliko se on ne promijeni
Jovica Ćiritović i Nikolina Cvek
BENKOVAČKO SELO - Želim reći da sam s Nikolinom Cvek u vezi. Zaručili smo se, volim je iskreno, kao i ona mene. S njom želim sve ozbiljno u životu, s njom želim obitelj, govori Jovica Ćiritović, jedan od sudionika predzadnje sezone RTL-ove emisije "Život je na selu", čiji je dramatičan odnos s Nikolinom gledatelje iz emisije u emisiju držao prikovane ispred malog ekrana. Jovica dodaje kako se javio Zadarskom listu želeći da ljubomorni i zavidni prestanu lagati o tome da njegova zaručnica i on nisu skupa.
 
Nikolina i Jovica, koji se u emisiji nazivao i Josip, nisu ovu sezonu ove TV emisije završili sretno, već je ova Puljanka pred svima pred svim sudionicima u završnoj epizodi priznala da je bacila Josipov prsten i da neće biti s njim ukoliko se on ne promijeni.
 
- Vraćam se svom bivšem, zaključila je tada Nikolina poručivši ”Bogu hvala što je naša ljubav gotova" da bi Josip potom priznao da je i plakao za njom jer je ona rekla da će se vratiti bivšem dečku.
 
- Ja sam cura za Josipa i ja njega pošteno i iskreno volim, a to što se događa između nas ne mora druge zanimati i reći ću samo jedno i ne želim ponavljati- nije me briga za tuđe savjete jer je moj život moja stvar. Ili će biti onako kako ja želim ili neće nikako, kazala je Nikolina koja ne želi napustiti svoju obitelj niti se preseliti iz Pule u kojoj se bavi glazbom i plesom. Ipak, dodala je kako se Josip i ona mogu nastaviti viđati.
 
Josip nam je također rekao kako su njegovoj majci Smiljani Ćiritović ovih dana otrovali kozu Janu koja je davala četiri litre mlijeka te je uginula.
- Otrovali su je iz ljubomore zbog toga što je bila na TV-u. Koza je bila prisutna pred TV kamerama kad sam Nikolinu zaručio. Ona je bila simbol naše ljubavi. Moja mama je željela unuku Janu i zato je kozi dala takvo ime. Zbog toga je Nikolina odlučila da joj napravim bebu Janu. Ovo je već druga koza koju su nam otrovali u zadnjih tjedan dana. Ne znam zašto nam to rade, priča Jovica dodajući kako su sve prijavili policiji.
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno