BMW-om ušao među navijače pa mu oštetili auto i dobio udarac u glavu

Slika korisnika valentinam
NAKON UTAKMICE
Policija je sinoć zabilježila dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, a koji se mogu povezati s utakmicom reprezentacije
Zvonko KUCELIN
Ilustracija

Policija je sinoć zabilježila dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, a koji se mogu povezati s utakmicom reprezentacije.

Prvi takav događaj odigrao se na Viru gdje je u ulici Borisa Krnčevića, inače glavnoj virskoj ulici, 24-godišnjak među ljude koji su slavili pobjedu reprezentacije ušao sa svojim BMW-om. Kada se uvezao s automobilom u masu započelo je ljuljanje automobila te mu je tada netko otkinuo retrovizore. Mladić je zatim izašao iz automobila, a odmah potom udaren je šakom u glavu. Počinitelji su još uvijek nepoznati.

Nešto prije 1 sat u Petrčanima na osobno vozilo kojim je upravljala žena skočio je muškarac. Muškarac je prvo skočio na poklopac motora i oštetio ga, a potom bacio i razbio bocu o vjetrobransko staklo. Riječ je o ženinom poznaniku koji je nakon ovoga pobjegao, a policija će mu uručiti prekršajni nalog.

Do narušavanja je došlo i u Zadru kada je nešto prije ponoći u stubištu zgrade u Ulici Miroslava Krleže 31-godišnjak fizički napao 44-godišnjaka. Muškarac nije tražio liječničku pomoć.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno