Saznali smo što će Duško Lokin učiniti s perikom nakon finala

Slika korisnika valentinam
OBEĆANJE...
Da, svoje ću obećanje održati no nisam precizirao kako ću to napraviti, kaže Lokin
Arhiva ZL
Duško Lokin, ispunjava obećanje ali pod svojim uvjetima
Ako budemo prvaci svijeta skinut ću periku, izjavio je prije  nekoliko dana Duško Lokin i očekivano postao vijest dana u zemlji. S obzirom  na to da je hrvatska nogometna reprezentacija dobila Englesku s rezultatom 2:1 popularnom pjevaču telefon ne prestaje zvoniti.
 
- Je, od jutra me zovu svi mediji i pitaju hoću li to stvarno napraviti,  smije se Lokin. 
 
I hoćete li, pitamo ga.
 
- Da, svoje ću obećanje održati no nisam precizirao kako ću to napraviti. Svi misle da će to biti na nekom javnom mjestu, na televiziji i slično, no neće. Bit će to pod mojim uvjetima, u krugu mojih prijatelja. Živi bili pa vidjeli, objašnjava Lokin. 
 
Zadarski će pjevač, kako saznajemo, u nedjelju biti u Sloveniji, gdje već ima dogovoren koncert. 
 
- Zvali su me iz tri veća hrvatska grada i nudili 5 000 eura da pjevam u nedjelju nakon finala no sve sam ih odbio jer već imam tri dogovorena koncerta u Sloveniji, informira nas pjevač i dodaje da je priča s perikom izazvala toliko zanimanje da su čak i kolege glazbenici imali  što za reći.
 
- Mladen Grdović mi je rekao da više nikada neće pjevati sa mnom  ako to napravim kao i neki drugi prijatelji iz branše koji su mi rekli da više nema turneja po SAD i Kanadi ako skinem periku, dodaje kroz  smijeh Lokin i zaključuje da ideja nije nikada bila trajno skinuti ju, već samo kratko, pred svojim najbližnjima. 
 
 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno