Zorica Kondža i klapa Cambi na pozornici Ilirijinog bazena

Slika korisnika valentinam
La Diva
Legenda Hrvatske glazbene scene, dalmatinska diva jedinstvenog glasa u Biograd dolazi 20.07. s početkom u 21 sat predstaviti svoj zabavno – glazbeni koncertni show pojačan Splitskim slavujima klapom Cambi i neizostavnim gostom iznenađenja
PIXSELL
Zorica Kondža

Nakon što je razgalila Zagrebačku publiku na koncertu u prepunom klubu Boogaloo, Zorica Kondža nastavlja svoj koncertni show La Diva na istoimenoj turneji.

Legenda Hrvatske glazbene scene, dalmatinska diva jedinstvenog glasa u Biograd dolazi 20.07. s početkom u 21 sat predstaviti svoj zabavno – glazbeni koncertni show pojačan Splitskim slavujima klapom Cambi i neizostavnim gostom iznenađenja.

Uz vječite hitove Zorice Kondže i klape Cambi na predivnom koncertnom prostoru bazena Ilirija u Biogradu opjevat će se i sva lipota kulturno-povijesne-glazbene dalmatinske baštine.

Ovaj spoj jedinstvenih moćnih glasova, vječitih hitova, zabavno rasplesane i pozitivne atmosfere pun je pogodak za sve ljubitelje zabavne i klapske glazbe, cijeni od 90 kn u pretprodaji, na dan koncerta 130kn i VIP 170 kn kupite na webu i svim prodajnim mjestima Ticketshop.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno