Regata, alka u karijoli, najluđi skok, turniri, koncerti...

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
LITO U RAŽANCU
Na 6. Ražanačkim ljetnim igrama na Ražanačkoj alki u karijoli natjecalo se 14 ekipa, pobijedio je Mrk (Lola Prekpalaj, Ante Kožul). Šampioni u potezanju konopa su ekipa Palačinke" (Marko Brkljača, Ante Rudić, Tome Čavić, Nikola Čavić I Šime Feštin). Šampionka u bacanju kamena s ramena je Kate Potočnjak, a šampion Bonaventura Žagar
Alka u karijoli

Dvadeset i tri godine vojno-redarstvene akcije Oluja, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja Općina Ražanac je obilježila polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u Radovinu i Ražancu. Općinsko izaslanstvo su predvodili Nikola Miletić, načelnik, i Jure Matak, predsjednik Općinskog vijeća.

- Program se nastavio okupljanjem sudionika velike ražanačke regate “Đir oko školja” koja je možemo slobodno reći postala već tradicionalni dio proslave VRO Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, rekao je Ante Miletić, novi direktor Turističke zajednice općine Ražanac,

Regata se nakratko zaustavila kako bi Božo Žagar, predsjednik ŠRD Arbun” Ražanac, bacio vijenac za stradale u Domovinskom ratu. Dolaskom na ražanačku rivu, organizirana je “Dalmatinska marenda“ za sve uzvanike. Kao finale proslave održala se dodjela nagrada u sklopu 6. Ražanačkih ljetnih igara. Nagrade su osim Miletića dodjeljivale i Dora Kožul, Natalija Kolić te Nikolina Jordan, sve iz Udruge mladih Ražanac.

- Noćnu “Fešta od Oluje“ proslavilo se uz veliki vatromet i nastup “James banda“, pohvalio se Mileić.

Program “Lito u Ražancu 2018“., organiziraju TZO Ražanac, Općina, MO Ražanac, Udruga mladih Ražanac, Lovačko društvo Kobac Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari, KUU Fortuna Ražanac i Športsko ribolovno društvo Arbun Ražanac uz potporu čak 26 sponzora..

Na 6. Ražanačkim ljetnim igrama na Ražanačkoj alki u karijoli natjecalo se 14 ekipa, pobijedio je Mrk (Lola Prekpalaj, Ante Kožul). Šampioni u potezanju konopa su ekipa Palačinke&quot (Marko Brkljača, Ante Rudić, Tome Čavić, Nikola Čavić I Šime Feštin). Šampionka u bacanju kamena s ramena je Kate Potočnjak, a šampion Bonaventura Žagar.

- Nakon turnira u odbojci na pijesku, turnira u malom nogomeu za juniore i seniore, izložbe lokalnih umjetnika, evergreen večeri, male biciklijade i poligon natjecanju u vožnji “Lito u Ražancu 2018. “ završava proslavom Velike Gospe, 15. kolovoza, koncertom Giuliana koji se održava u centru mjesta, poručio je Ante Miletić.

Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)