Izabrana je nova Miss Hrvatske Ivana Mudnić

Slika korisnika valentinam
U prekrasnom ambijentu Atrija Starog grada u Čakovcu
Druga pratilja je postala Tina Bačić, a prva Anamarija Stančerić, dok je lentu Miss fotogeničnosti osvojila prekrasna Lucija Damjanović
Nova i stara Miss: Ivana Mudnić i Tea Mlinarić

U prekrasnom ambijentu Atrija Starog grada u Čakovcu odabrana je nova Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina koja će našu zemlju predstavljati u Kini 8.prosinca na otoku Sanya.

Druga pratilja je postala Tina Bačić, a prva Anamarija Stančerić, dok je lentu Miss fotogeničnosti osvojila prekrasna Lucija Damjanović.

Djevojke su na finalnoj večeri predstavile glamurozne kolekcije hrvatskih dizajnera Ivice Skoke, Zorana Aragovića, Galka, Lella Design te cipele poznatog branda Deichmann dok je u glazbenom programu nastupila Zsa Zsa i Nina Kraljić.

Za ljepotu misica zaslužne su bile vješte ruke vizažista Profokusa i Eveline cosmetics i i frizera studia Marcela, a za njegovan izgled na finalnoj večeri su zaslužne parfumerije Muller, Ziaja i LCN.

Nova Miss Hrvatske Ivana uskoro kreće u velike pripreme za svjetski izbor koji će se održati u dalekoj Kini,a hoće li nastaviti tradiciju odličnih plasmana naših ljepotica kroz zadnjih nekoliko godina, imat ćemo uskoro prilike vidjeti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno