FOTOGALERIJA: OŠ Š.K. Benje i OŠ Smiljevac ugostile Olimpijski dan

Slika korisnika valentinam
Natjecanje i druženje
Brojni mališani okušali su se u različitim sportskim aktivnostima - od povlačenja konopa, preko trčanja štafete do, uvijek zabavnih, graničara
Zvonko KUCELIN
U Olimpijskom danu sudjelovalo je oko tisuću učenika

Dječje navijanje, graja i veselje ispunili su školska dvorišta osnovnih škola Šimuna Kožičića Benje i Smiljevac gdje se okupilo na stotine djece u povodu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, a kojega su škole obilježile u organizaciji sa Športskom zajednicom Grada Zadra.

Brojni mališani okušali su se tako u različitim sportskim aktivnostima - od povlačenja konopa, preko trčanja štafete do, uvijek zabavnih, graničara.

- Športska zajednica Grada Zadra je organizator i koordinator te sve aktivnosti dogovaramo s profesorima tjelesnog odgoja uključenih škola. Ove godine odlučili smo organizirati razna sportska natjecanja u dvije škole u kojima je sudjelovalo gotovo 1.000 djece, pojasnio nam je Josip Miočić, glavni tajnik ŠRD Zadra. Istaknuo je kako je glavni cilj djecu upoznati s olimpizmom, ali ih i potaknuti na bavljenje sportom te ih uključiti u neku vrstu tjelesne aktivnosti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno