Početak 18. listopada s predstavom HNK Split "Ol' smo za jedan dan"

Slika korisnika valentinam
Od ponedjeljka počinje upis pretplate za novu sezonu HNK
U susret kazališnoj sezoni, za sve one koji su propustili hit komediju HNK Zadar, "Balon" Mate Matišića u režiji Zorana Mužića najavljuje se izvedba u četvrtak, 11. listopada u 20 sati. Predstava je premijerno izvedena 23. ožujka 2018. uz sjajne reakcije publike i medija
Prizor iz predstave "Ol' smo za jedan dan" HNK Split

Od ponedjeljka, 17. rujna počinje upis pretplate za novu kazališnu sezonu u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar.

Za dosadašnje pretplatnike upisi su od 17. do 28. rujna, a za nove pretplatnike od 2. do 12. listopada u uredu HNK Zadar, 1. Kat, Široka ulica 8. radnim danom od 9,00 do 13,00 sati.

Osigurajte svoje mjesto u gledalištu, postanite naš stalni posjetitelj i gledajte predstave po povoljnim cijenama, poručuju iz HNK Zadar.

U ponudi je dramska pretplata (12 predstava) ili ako ste student studentska pretplata (4 predstave i 1 koncert). Cijene pretplata su ostale iste kao i prethodnih godina. Za dosadašnje pretplatnike cijena dramske pretplate iznosi 550,00 kuna, a za nove pretplatnike 800,00 kuna. Cijena studentske pretplate iznosi 200,00 kuna. Više informacija o pretplatama na tel: 023 301 617 ili putem emaila: dramski.producent@hnk- zadar.hr.

Nova sezona HNK Zadar započinje 18. listopada s predstavom HNK Split, "Ol' smo za jedan dan" splitskog autora Marka Uvodića u adaptaciji i režiji Trpimira Jurkića.

U susret kazališnoj sezoni, za sve one koji su propustili hit komediju HNK Zadar, "Balon" Mate Matišića u režiji Zorana Mužića najavljuje se izvedba u četvrtak, 11. listopada u 20 sati. Predstava je premijerno izvedena 23. ožujka 2018. uz sjajne reakcije publike i medija.(zl)

Posebna ponuda za studente - uz OTP indeks besplatno u HNK Zadar

Akcija je započela 5. rujna u trajanju do 31. listopada 2018. Studenti koji ugovore paket OTP Indeks u poslovnicama banke u Zadru, Biogradu, Benkovcu, Ninu, Obrovcu i Preku na poklon dobivaju studentsku pretplatu Hrvatskog narodnog kazališta Zadar u vrijednosti od 200 kuna te godišnje članske iskaznice Gradske knjižnice Zadar i Znanstvene knjižnice Zadar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno