Srijeda, 22. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

STRANKA GLAS

HDZ skriva istinu o Ini "kao zmija noge"

Autor: Hina

26.11.2022. 11:31
HDZ skriva istinu o Ini

Foto: Davor Puklavec/PIXSELLIz stranke Glas podsjetili su u subotu da je HDZ-ova saborska većina odbila u petak tematsku sjednicu Odbora za pravosuđe o Ini, na koju bi se pozvali čelni ljudi DORH-a, Vrhovnog suda i Ministarstva pravosuđa te su ustvrdili da se HDZ-ova Vlada “trudi sakriti istinu o Ini kao zmija noge”.


“Opravdanje je, kao i sva dosad, nemušto i besmisleno, i samo govori u prilog tome da se HDZ-ova Vlada trudi sakriti istinu o Ini kao zmija noge. Pitanje je samo što točno HDZ ne želi da se sazna i zašto ne želi da javnost vidi što piše u ugovorima”, priopćili su iz Glasa.


Kažu i da “nakon premijerovog bahatog odbijanja da se pojavi na sjednici Antikorupcijskog vijeća i odbijanja zahtjeva oporbe da se u Saboru održi tematska sjednica, HDZ-ova Vlada ponovo ignorira izabrane predstavnike građana u Hrvatskom saboru, a sve u paničnom strahu da sakrije što se sakriti da”.
No, mi ćemo, dodaju iz Glasa, biti ustrajni u tome da Ina ne ostane zaboravljena i da otkrijemo koliko još takvih “Ina” imamo.


“Interes svih interesa je da se ovaj slučaj rasvijetli i da spriječimo HDZ u namjeri da tu pljačku strpa pod tepih i sve banalizira”, poručili su iz Glasa.