Četvrtak, 2. veljače 2023

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Skandal u MUP-u

Slavko Sakoman završio na ispitivanju u DORH-u zbog policajaca koji šmrču kokain: ‘Prijavio sam sve, nije bilo nikakve reakcije’

Autor: Portal Novi list

25.01.2023. 18:45
Slavko Sakoman završio na ispitivanju u DORH-u zbog policajaca koji šmrču kokain: ‘Prijavio sam sve, nije bilo nikakve reakcije’

Foto: Sandra Šimunović/PixsellPsihijatar Slavko Sakoman završio je na ispitivanju u DORH-u nakon što je jučer šokirao javnost. Naime izjavio je da ima informacije o policajcima koji su na staru godinu, prilikom intervencije, “počastili” prisutne kokainom, javlja HRT.


Dvoje policajaca navodno je konzumiralo kokain dok je svemu svjedočio treći, navodno sin visokog državnog dužnosnika, koji je drogu odbio. Iz Ravnateljstva policije poručuju da je istraga u tijeku, a Sakoman tvrdi da na problem upozorava godinama.


– Pisao sam dva pisma premijeru Plenkoviću, Božinoviću. U jednom momentu je dobio određene podatke, tko zna gdje je to završilo, nije bilo nikakve reakcije, izjavio je psihijatar Slavko Sakoman.
– Hrvatska policija ne vodi računa o kome se radi. Policija traga za počiniteljima prekršaja i kaznenih djela. I ona će učiniti sve, bez obzira o kome se radi u ovom slučaju, rekla kazala slučaju, utvrdi činjenice, istaknuo je Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga u Ravnateljstvu policije.