Petak, 24. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Novi singl i spot

Emotivna balada »Žao mi je« Vladimira Kočiša Zeca

Autor: Ivana Kocijan

12.12.2022. 08:48
Emotivna balada »Žao mi je« Vladimira Kočiša Zeca

Foto: CRO.REC

Cijenjeni glazbenik privodi kraju uspješnu 2022. godinu na najbolji mogući načinLegendarni Vladimir Kočiš Zec privodi kraju uspješnu 2022. godinu na najbolji mogući način – objavom novog singla.


Emotivna balada “Žao mi je” plod je uspješne suradnje Kočiša Zeca, autora glazbe i aranžmana, te Miroslava Rusa koji potpisuje tekst. Tijekom pola stoljeća duge karijere nebrojeno je puta imao radijske hitove dokazavši kako je zaista majstor rifa, fraze i radiofoničnog zvuka, kao što je to slučaj i s pjesmom “Žao mi je”.


Čitavu priču zaokružio je redatelj Zdravko Valentin koji je sjajnim kadrovima pomogao iznijeti još jedan spot našeg hvaljenog kantautora.
Vladimir Kočiš Zec započeo je solokarijeru 1991. godine, a nakon hita “Gospodine generale” uslijedili su i uspješni singlovi “Usne boje Venere”, “Otkada te volim”, “Malena”, ali i noviji brojevi poput “To te ja pitam”, “Ti si moj rođendan” i “Tako je to, kada se voli” s ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama.


Tijekom solokarijere Zec je objavio deset studijskih izdanja i tri kompilacije, a posebno je značajno DVD izdanje “Live at Tvornica” sa slavljeničkog koncerta u povodu 40 godina uspješne glazbene karijere i 15 godina samostalnog kantautorskog rada.