Četvrtak, 23. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Promjena

Henry Cavill ipak neće glumiti u novom Supermanu: "Prošao je moj red da nosim plašt"

Autor: L. S.

15.12.2022. 15:19
Henry Cavill ipak neće glumiti u novom Supermanu:

Foto: Foto Reuters

Iako je njegova uloga potvrđena u listopadu, redatelji imaju ipak druge planoveRedatelj “Čuvara galaksije” i novi dopredsjednik DC-a James Gunn radi na novom filmu “Superman” u kojem Henry Cavill ipak neće glumiti, prenosi The Guardian.


Cavill je tužnu vijest sa svojim fanovima podijelio na Instagramu, rekavši kako se njegova uloga u novom Supermanu, nakon što je nedavno najavljena, ipak neće dogoditi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)


“Ovo nije najlakša vijest, ali to je život”, napisao je u objavi.
Novi film o Supermanu lika će voditi u drugom smjeru i usredotočiti se na mlade godine super junaka, a ova najava uslijedila je nakon velikih promjena u DC studiju, kao i matičnoj tvrtki Warner Brothers, koja je smanjila brojne projekte kako bi srezala troškove nakon spajanja s tvrtkom Discovery.


Gunn je na Twitteru iznijeo neke detalje u vezi novog filma, te je rekao: “Naša priča će se fokusirati na raniji dio Supermanova života, tako da lik neće glumiti Henry Cavill. Ali upravo smo imali sjajan sastanak s Henryjem i veliki smo obožavatelji te smo razgovarali o nizu uzbudljivih mogućnosti za suradnju u budućnosti”.


Podsjećamo, Cavill je u listopadu, nakon što je najavio kako više neće glumiti u popularnoj seriji The Witcher, najavio da će se vratiti ponovno igrati Supermana, no Gunn i Peter Safran, dopredsjednici DC-a prenijeli su mu vijest kako u novom Supermanu nema mjesta za njega.


Cavill je pokazao poštovanje za ovu odluku, napisavši: “Njima i svima koji su uključeni u novi svemir želim svu sreću”.


“Možemo malo tugovati, ali potom se moramo podsjetiti Superman je još uvijek tu”, kazao je.


“Prošao je moj red da nosim plašt, ali ono što Superman predstavlja nikada neće”, sjetno je zaključio.