ponedjeljak, 30. siječnja 2023

Weather icon

Vrijeme danas

0 C°

Sudske mjere

Kim Kardashian zatražila zabranu prilaska opsjednutom obožavatelju koji joj je poklonio dijamantni prsten

Autor: L. S.

25.01.2023. 10:04
Kim Kardashian zatražila zabranu prilaska opsjednutom obožavatelju koji joj je poklonio dijamantni prsten

Foto: Instagram

Navodno je nekoliko puta pokušao ući u njezin domPopularnoj Kim Kardashian nedavno je odobren zahtjev za zabranom prilaska kojeg je zatražila za opsjednutog obožavatelja.


Reality zvijezda zatražila je zaštitu od dotičnog tvrdeći da joj je slao jezive pakete, uključujući i skupocjeni dijamantni prsten, prenosi Daily Star.


Kim je tvrdila da joj je nanio emocionalnu štetu  nakon što je muškarac kontinuirano pokušavao stupiti u kontakt s njom, te čak vjeruje da je oženjen za reality zvijezdu.
Radi se o Jomonieu Victoru Zigleru, koji je navodno nekoliko puta pokušao ući u njezin dom, pa je kim preko svog odvjetnika Shawna Holleya zatražila zabranu prilaska rekavši da ju je muškarac uhodio te je više puta pokušao posjetiti njezin dom, dok su ga zaštitari na ulazu morali obuzdavati.


Uz prsten, muškarac joj je navodno poslao i mnoge druge predmete uključujući ključeve hotelske sobe.


“Nikada mu nisam dala svoju adresu i nikada nisam tražila da mi pošalje te pakete”, izjavila je.


“Zabrinuta sam u kojoj je mjeri uvjeren da mi jesmo ili ćemo biti u intimnoj vezi, posebno zato što se čini da je potrošio značajna sredstva kupujući stvari koje mi je poslao”, nastavila je.


Prema pritužbi koju je podnio Kimin odvjetnik, opsjednuti obožavatelj Kim je nazivao svojom suprugom i objavljivao seksualno eksplicitne poruke o njoj na društvenim mrežama.


Sud je Kimu izdao privremenu zabranu prilaska do saslušanja sljedećeg mjeseca.


Kim je detalje opisala u zahtjevu podnesenom okružnom sudu u Los Angelesu:


“Informirana sam da je (osoba) pokušala pristupiti mojoj privatnoj rezidenciji u više navrata i vjeruje da je u romantičnoj vezi sa mnom. Nikada ga nisam srela niti s njim komunicirala, ni izravno ni neizravno. Nemam nikakav osoban ili romantičan odnos s njim. Nemam želju ulaziti u osobni ili romantični odnos s (ovim muškarcem).”