Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

KINO ZONA

Za kraj filmske godine ne propustite francusku krimi dramu ''Kao zvijeri''!

Autor: ZL

20.12.2022. 09:34
Za kraj filmske godine ne propustite francusku krimi dramu ''Kao zvijeri''!

Foto: Kino zona

Filmsku godinu završavamo, ovog ljeta odgođenom, pravom poslasticom, francuskim pandanom kultnom ”Fargu” – misterioznom krimi dramom ”Kao zvijeri”!


Žena je nestala. Nakon snježne oluje, njezin auto je otkriven na cesti prema malom udaljenom selu. Dok policija ne zna odakle krenuti s istragom, s nestankom se povezuje pet osoba. Svaki sa svojom tajnom…


Za adaptaciju istoimenog romana Colin Niela zaslužan je redatelj specijaliziran za intrigantne i zapetljane krimi misterije Dominik Moll, a zahvaljujući posebnoj narativnoj konstrukciji filma i vrhunskim glumačkim izvedbama, očekuje nas jedna luda vožnja!


U glavnim ulogama nastupaju poznata lica moderne francuske kinematografije: Denis Ménochet, Laure Calamy, Damien Bonnard i Valeria Bruni Tedeschi, a valja naglasiti i kako je film zavrijedio nominacije za nagradu César u kategorijama najboljeg scenarija i sporedne glumice, odnosno, za najbolji film na festivalu u Veneciji.


“Kao zvijeri” je na rasporedu ovog utorka, 20. prosinca s početkom od 20h, a ulaznice po cijeni od 30 kn mogu se kupiti svakim radnim danom u periodu od 09-13h u prostoru Centra nezavisne kulture (preko puta pošte na Relji) te na samoj lokaciji prikazivanja, Polivaletnoj dvorani Providurove palače sat vremena prije početka prikazivanja.


*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: [email protected] te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.


*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar.