Utorak, 21. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Najuspješniji plesni klub

Plesnom klubu Dance Queen nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza

Autor: Sandy Uran

24.01.2023. 08:59
Plesnom klubu Dance Queen nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza

Foto: Ponosni predstavnici Plesnog kluba Dance Queen, Arhiva Saveza

Također, sportaš Mario Konjarević osvojio je i nagradu za Najboljeg sportaša godineOd predsjednice Plesnog kluba Dance Queen iz Kraljevice, Marije Španje, doznali smo da je na ovogodišnjoj svečanoj sjednici i gala večeri Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Zagrebu, odnosno dodjeli ovogodišnje nagrade Hrvatskog sportskog plesnog saveza, klub osvojio veliku nagradu i priznanje struke, te da im je dodijeljena nagrada Najuspješniji plesni klub 2022. godine u Hrvatskoj na temelju ostvarenih rezultata na natjecanjima.


Također, sportaš Mario Konjarević osvojio je i nagradu za Najboljeg sportaša godine. Mario je kategoriziran sportaš kluba, član reprezentacije Hrvatske, Riječanin koji svakodnevno putuje u Kraljevicu, gdje trenira i vodi najmlađe uzraste. Na svečanosti u izvedbenom dijelu nastupila je Klara Šimić, aktualna prvakinja i doprvakinja Hrvatske.


– Jedini smo klub našeg kraja koji je nagrađen, naime, u Primorsko-goranskoj županiji, osim nas i Flash Dance Unita, koji će od ove godine započeti rad u Savezu, nema klubova koji imaju uvjete koji zahtijevaju stručni kadar i papire koji odgovaraju zakonu RH. Usto, jedini smo dobitnici nagrade na nivou Hrvatske.
Silno smo zadovoljni i ponosni. Nagrada ne bi bilo bez našeg nevjerojatnog tima trenera i plesnih pedagoga koji neumorno rade, posebno je istaknula Marija Španja, čiji klub svake godine iznova niže brojne uspjehe, te stoga zaslužuje svaku pohvalu.