Petak, 2. prosinca 2022

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Jedan od najtraženijih bendova

Imagine Dragons stižu u Pulu! Poznat je datum nastupa, a cijena ulaznica nije malena

Autor: Hina

25.11.2022. 12:26
Imagine Dragons stižu u Pulu! Poznat je datum nastupa, a cijena ulaznica nije malena

Foto: Reuters

Redovna prodaja ulaznica kreće u četvrtak, 1. prosincaImagine Dragons, jedan od najtraženijih bendova današnjice, autori hitova “Radioactive”, “Believer” i “Demons” i dobitnici Grammyja, 8. kolovoza sljedeće godine nastupit će u pulskoj Areni, najavili su u petak organizatori.


U priopćenju se navodi kako su posljednjih pola desetljeća Imagine Dragons postali jedan od najvećih i najuvjerljivijih rock bendova na svijetu.


Bend koji je redefinirao rock u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Računajući kumulativnu prodaju od 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova, ističu se kao jedini bend u povijesti s četiri RIAA dijamantna singla, a od pojavljivanja u 2009.
Imagine Dragons imali su pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma.


Prodaja ulaznica za Imagine Dragons fanclub i VIP pakete počinje u utorak, 29. studenoga, a redovna prodaja ulaznica u četvrtak, 1. prosinca putem Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica se kreću od 640 do 800 kuna.


K​​​​oncert u Puli dio je svjetske turneje Mercury World u povodu izlaska dugo iščekivanog albuma “Mercury – Acts 1 & 2”. Turneja počinje na Smukfestu u Danskoj u srijedu 2. kolovoza, a nakon koncerata u Italiji, Hrvatskoj, Poljskoj, Litvi, Francuskoj, Izraelu i Grčkoj, završava u Francuskoj u Chambordu u nedjelju, 8. rujna.