Petak, 24. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Nastavak skandala

Salma Hayek na meti kritika: muž joj vlasnik Balenciage, a još uvijek niti jednog komentara

Autor: L. S.

15.12.2022. 08:51
Salma Hayek na meti kritika: muž joj vlasnik Balenciage, a još uvijek niti jednog komentara

Foto: Reuters

"Nemaš ništa za reći o Balenciagi?"Glumica Salma Hayek već je neko vrijeme na meti kritika.


Naime, Hayek je nedavno na svom Instagramu objavila seriju fotografija sa zabave koja se organizirala njoj u čast, točnije, zbog pojavljivanja na naslovnici DuJour časopisa.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


Lavina kritika u komentarima bila je usmjerena prema glumici radi toga što se još uvijek nije oglasila niti dala javnu izjavu vezanu uz nedavni skandal sada izrazito kontroverznog brenda Balenciaga.
Inače, Salma Hayek u braku je sa Francoisom-Henrijem Pinaultom, vlasnikom kontroverzne kompanije koja je nedavno radi skandala u vezi kampanje sa BDSM medvjedićima i neprimjerenog poziranja djece na meti kritika javnosti.


U komentarima Hayek su mnogi osudili zbog toga što se još uvijek nije javno oglasila niti komentirala čitavu situaciju.


Nemaš ništa za reći o Balenciagi?“, upitao ju je jedan pratitelj.


“Predstavljaš meksičke žene i za nas je obitelj uvijek na prvom mjestu. Učini plemenitu stvar i daj svijetu do znanja da se ne slažeš niti prihvaćaš pedofiliju koju je učinila tvrtka tvog muža. Zapamtite da imate kćer koja vidi vaše postupke i slijedi vaš primjer”, kazala je jedna komentatorica.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DuJour (@dujourmedia)


Instagram profil časopisa za koji je Hayek pozirala onemogućio je komentare u objavi na kojoj Hayek pozira, a na gotovo svim objavama od glumice osim ove, komentiranje je također onemogućeno, vjerojatno radi gomile negativnih kritika koje je dobivala uslijed čitavog skandala vezanog uz suprugovu kompaniju.