Četvrtak, 30. ožujka 2023

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

11. ožujka

Zdravko Čolić povodom Dana žena priprema koncertni spektakl u Zadru

Autor: Portal Novilist.hr

28.01.2023. 09:20
Zdravko Čolić povodom Dana žena priprema koncertni spektakl u Zadru

Foto: PR

Upečatljiv vokal, nepresušna energija i emocija s publikomKad doista velika glazbena legenda ovih prostora svojim čarobnim glasom na početku koncerta zapjeva “Dobra vam noć, prijatelji, dobra vam noć, dobro nam došli” svi glasovi publike spajaju se u jedan veliki uigrani zbor koji od početka do kraja prati svog idola.Emocija, nostalgija, uspomene i ljubav samo su neka od obilježja kojima se Zdravko Čolić spaja sa svojom publikom. A popularni pjevač upravo je najavio još jedan koncertni spektakl.
Povodom Dana žena, 11. ožujka, nastupit će ponovno u Hrvatskoj, u zadarskoj areni, nakon dvostrukog rasprodanog koncerta u Zagrebu.Tajna njegova uspjeha nalazi se upravu u publici koja ga vjerno prati već gotovo 50 godina. Oni su njegova neiscrpna cisterna životnog goriva koja ga puni energijom, drži vitalnim i mladim.


“Ne osjećate teret ni godina ni kostiju ni mišića kad su ispred vas tisuće ljudi, stopljeni s vama, u istoj vibraciji. Ne vjerujem da postoji ijedan posao ili poziv u životu koji toliko djeluje kao eliksir mladosti kao što je pjevanje pred publikom“, istaknuo je popularni pjevač, idol žena svih generacija.


Upravo zato nije mogao propustiti taj poseban datum u njegovu životu. Dan žena ili nekadašnji 8. mart njegov je blagdan koji već četiri desetljeća slavi zajedno s publikom.“Poštujem žene, poštujem majke, bake, supruge, kćeri… Kako u svojim pjesmama, tako i u životu. Mislim da ih svi moramo poštivati. Nisam sigurno jedini pjevač koji u superlativima pjeva o ženama pa ne mogu reći zašto se mene baš često veže za Dan žena.


Pitajte publiku ili medije koji me poistovjećuju s ljubavlju prema ženama, a ja ću se uvijek truditi opravdati to povjerenje”, kazao je popularni Čola prilikom najave ovog koncerta.Zadranke i Zadrani će uz njegove najljepše ljubavne pjesme poput “Ti si mi u krvi”, “Produži dalje”, “Gori vatra”, “Ljubav je samo riječ”, “Noć mi te duguje”, “Svadbarskim sokakom” i mnogim drugima , uživati na koncertu u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku 11. ožujka 2023.


Čolićev upečatljiv vokal, nepresušna energija i emocija s publikom jamče neponovljiv koncert. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Adria Ticket, stoji u priopćenju.