Pretraga

Slika korisnika valentinam

FOTOGALERIJA: Atletske zvijezde napunile Višnjik

ŠC Višnjik ovog je tjedna domaćin 22. otvorenog prvenstva Hrvatske za atletske veteranke i veterane koje je okupilo 37 klubova sa 125 sudionika.

Slika korisnika valentinam

Tadić: Imamo najbolje uvjete za natjecanja!

Na atletskom stadionu Sportskog centra Višnjik u Zadru jučer u 17 sati započelo je 22. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u atletici za veterane. U organizaciji Kluba atletskih veterana Zadar, a pod pokroviteljstvom Grada Zadra i Zadarske županije, prvi puta nakon 2006.

Slika korisnika valentinam

Za izgradnju i poboljšanje vrtića ulaže se 9 milijuna kuna

Više od 9 milijuna kuna dobit će općine i gradovi iz Zadarske županije iz natječaja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku za poboljšanje uvjeta u vrtićima.

Slika korisnika valentinam

Višnjik domaćin, Zadar 1952 finalist

Zatvoreno plivalište Višnjik ugostit će od 7. do 10. lipnja finaliste kupa RH u vaterpolu za mlađe juniore. Iako kvalifikacije još traju,  izvjesno je da će sudionici turnira biti i mlađi juniori VK Zadra 1952.

Slika korisnika valentinam

Na Višnjiku odana počast košarkaškom geniju Kreši Ćosiću

 Povodom 23. godišnjice smrti velikog košarkaša i još većeg  čovjeka Krešimira Ćosića, ispred dvorane na Višnjiku koja nosi  njegovo ime, igrači svih klupskih uzrasta, treneri i uprava kluba KK Zadar  te predstavnici ŠC Višnjik položili su vijenac i zapalili svijeće.

Slika korisnika valentinam

KK Zadar i uprava Višnjika obilježit će 23. obljetnicu smrti Kreše Ćosića

U petak, 25. svibnja 2018. godine navršava se 23. obljetnica smrti  košarkaškog velikana Krešimira Ćosića.

Slika korisnika valentinam

Pop, Rok, Žuža, Perica, Santini pozivaju na KK Diadora Open

Sutra s početkom u 17 sati na vanjskim terenima ŠC-a Višnjik održat će se premijerno izdanje KK Diadora Opena​ u organizaciji zadarskih košarkaških entuzijasta​. Dvadesetak zanesenjaka, volontera i zaljubljenika u kraljicu igara napominju kako je ovo tek prvi u nizu projekata koji slijede.

Slika korisnika valentinam

FOTOGALERIJA: Zadar izgubio od Cibone, zašutio raspjevani Višnjik

Tandem Cibosa bio je neumoljiv u odlučujućoj utakmici. Tomas je zabio 32 dok je Žorić ubacio 27 poena što je bilo ipak previše za domaću momčad koja je tako morala pognute glave napustiti parket fenomenalnog Višnjika

Slika korisnika valentinam

ČEDOMIR ĆIRO PERINČIĆ: Krešo i Pino jesu najveći, ali nisu samo oni igrali za Zadar

Zadar i košarka opće je poznato imaju neraskidivu vezu. Uvijek je ta veza u gradu Zadru sa ovim sportom bila nešto više i često je znala spojiti sve njegove stanovnike u jedno, slaveći mnoge titule i uspjehe tijekom duge povijesti.

Slika korisnika valentinam

WINGS FOR LIFE Čak 8.500 trkača startat će s Liburnske obale pa do kud stignu!

Najbrojnija utrka u Hrvatskoj - Wings for Life World Run  održat će se ove nedjelje, 6. svibnja kada će čak 8.500 sudionika, koliko  ih se ove godine prijavilo, u 13 sati s Liburnske obale startati s trčanjem  u pravcu Jadranske magistrale pa do kud stignu.

Slika korisnika valentinam

Zagrijte se za Wings for Life na Višnjiku!

Danima otvorenih vrata Grad Zadar i ŠC Višnjik obilježavaju završetak 2. faze obnove otvorenih sportskih igrališta i okoliša u kojima je za sve posjetitelje organiziran sportski, rekreacijski i zabavni program pod nazivom Wings for Life Warm up.

Slika korisnika valentinam

Osnovnoškolci pretvorili grad u centar sporta i edukacije

Veliko sportsko-edukativno događanje Turneja radosti  Plazma Sportskih igara mladih održalo se jučer s na terenima ŠC  Višnjik. Osnovnoškolci su preplavili Zadar na Turneji radosti Plazma  Sportskih igara mladih.

Slika korisnika valentinam

VELIKA FOTOGALERIJA: Dječaci iz Vruljice, a djevojčice iz Maruškice - prvaci!

U organizaciji DV-a Radost, DV-a Sunce i NSZŽ-a završeno je deseto prvenstvo dječjih vrtića Zadarske županije. U pratanji svojih teta i uz podršku roditelja s tribina, na četverdodnevnom turniru igralo je više od stotinu malih nogometaša i nogometašica.

Slika korisnika valentinam

Od danas u ŠC Višnjik na snazi nova prometna regulacija

Zbog povećanog posjeta građana koji se očekuje u sljedećem periodu i sve većeg broja rekreativaca koji treniraju u ŠC Višnjik, a osobito u kompleksu otvorenih sportskih terena, u ŠC Višnjik od danas je na snazi nova prometna regulacija koje će se morati pridržavati svi oni koji naš centar posjeću

Slika korisnika valentinam

Janica Kostelić: Usmjeravajte djecu da se kreću, možda jednoga budu vrhunski sportaši

Svega trideset posto djece u osnovnim školama umjereno je do jače aktivno jedan sat dnevno.

Slika korisnika valentinam

Zadarske ulice su čiste, a kakva je kvaliteta zraka koji udišemo?

Grupa građana ovih je dana uputila Gradu Zadru prijedlog i inicijativu da se u sklopu projekta energetske obnove sufinancirane sredstvima iz EU fondova omogući i sufinanciranje preinake kotlovnica koje koriste tekuća goriva u kotlovnice na prirodni plin.

Slika korisnika valentinam

Na Višnjiku se ujesen uređuje rolalište i klizalište

Početkom svibnja, točnije, prvoga vikenda u svibnju u Sportskom centru Višnjik trebalo bi biti organiziran sportski vikend te prigodno otvorenje svih novouređenih sportskih igrališta i sadržaja.

Slika korisnika valentinam

Zar je staza na Višnjiku toliko krhka da će dijete na romobilu ili dječja kolica izazvati oštećenja!?

Molimo zadarske mame da ni slučajno ne iskoriste toplo proljetno vrijeme i sa svojim prijateljicama provozaju svoju djecu u kolicima po atletskoj i trim stazi na Višnjiku.

Slika korisnika valentinam

Dukić podržao koncesiju Gaženice

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić iskoristio je kolegij kako bi se osvrnuo na projekt luke Gaženica oko kojeg se, kako je kazao, podiže teško razumljiva i zaglušujuća galama.

Slika korisnika valentinam

Stvoreni za prilagodbu

Idete na basket dva puta tjedno, zadnjih pet godina, a onda vas prijatelj nazove i kaže da im fali jedan za nogomet. Spremite se, nađete stare patike prilagođene nogometu u dvorani i uletite među ekipu koja je, kao i vi, godinama aktivna, ali u drugom sportu. U redu, kažete, u formi sam.

Stranice