Pretraga

Slika korisnika mkvanja

Dujela: Otvorili smo se kritikama javnosti i odlučili šutnju administracije svesti na minimum

S velikom dozom sigurnosti možemo zaključiti da funkcioniranje Gradske uprave u mnogočemu ovisi upravo o radu Komunalnog odjela, odnosno da je upravo taj odjel prvi kontakt Gradske uprave s građanima.

Slika korisnika mkvanja

IZVJEŠĆE ZA 2018. Plaća pomoćnice direktora Nasada veća od direktorove!

Oporbeni vijećnik Antonio Baus na sjednici Gradskog vijeća  3. travnja zatražio je podatke o plaćama direktora gradskih tvrtki te  njihovih zamjenika i pomoćnika.

Slika korisnika mkvanja

KOLEGIJ GRADONAČELNIKA Dukić: Zadar ima dugu tradiciju darivanja krvi i Odjel transfuzije ostaje - tu!

Prije četiri, pet godina postojale su intencije da se u Zadru onemogući prikupljanje i proizvodnja krvi, što je prijetilo  uništavanjem Odjela transfuzije.

Slika korisnika mkvanja

BRANIMIR LONGIN Blizu smo povratka Roka Stipčevića u Zadar

Na Višnjiku kao što je  to bio slučaj cijele sezone i u ovom posezonskom vremenu sve je nekako čudno, drukčije. No, ovog puta obojeno pozitivnijim tonovima.

Slika korisnika mkvanja

ULICAMA MOGA GRADA ... Voštarnica dobila ime po vosku, Mocire po suhozidima, a "kičma" Grada nije bila Kalelarga

Jeste li se ikada zapitali o porijeklu naziva zadarskih kvartova? Zašto baš Voštarnica, Višnjik, Brodarica, Vrulja...? Jeste li znali da  je glavna gradska ulica i "kičma" Grada, zapravo dugi period bila Vela  kuntrata, a ne Kalelarga?

Slika korisnika mkvanja

ISPRED MREŽE Trajni podsjetnik na čuvare gola i razvoj vratarske škole

"Ispred mreže, priča o zadarskim vratarima", naziv je jučer promovirane knjige poznatoga zadarskog sportskog novinara i publicista Bernarda Paleke, kojom ovaj autor na dvije stotine bogato ilustriranih stranica donosi pregršt informacija, podataka i detalja o zadarskim nogometnim vratarima.

Slika korisnika mkvanja

Dovršenje teniskih terena na Višnjiku

U Središnjem državnom uredu za šport potpisani su ugovori temeljem Odluke o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini.

Slika korisnika mkvanja

ANTE NAZOR "Došao sam na 0-4 u ABA ligi i svi su mi kazali da sam potpuno lud"

Sezona za košarkaše Zadra u kojoj su ukupno odigrali 58 utakmica u svim natjecanjima završila je dramatično kako je zapravo i započela tamo još krajem rujna prošle godine. Bila je to sezona u kojoj nije nedostajalo velikih uzbuđenja, s mnogo padova i jako malo uspona.

Slika korisnika mkvanja

Dan sjećanja na Krešu Ćosića

Na dan 24. obljetnice smrti Krešimira Ćosića, 25. svibnja, u znak trajnog poštovanja i sjećanja na velikog košarkaša i čovjeka ispred njegovog spomenika u SC Višnjik, pored dvorane koja nosi njegovo ime, položeno je cvijeće i upaljene su svijeće.

Slika korisnika mkvanja

DOIGRAVANJE U Zagreb po majstoricu, a ne na izlet

Hrvatski prvak ima vodstvo 2-1 i večeras u 20 sati na svom  parketu drugu meč loptu polufinalne serije doigravanja HT Premijer lige.  Međutim, i momčad pod vodstvom Ante Nazora će imati nešto za reći  na tu temu, pogotovo nakon popravljanja dojma prošle subote pobjedom na Višnjiku.

Slika korisnika mkvanja

Teniski tereni otvoreni za građane

Teniski tereni na SC-u Višnjik, koji su podignuti u neposrednoj blizini dvorane, otvoreni su za građane.

Dakle, svi željni partije tenisa mogu sad isprobati i ove zemljane terene.

Slika korisnika mkvanja

Premijer Plenković: "Jedan od ciljeva nam je gospodarski rast koji se temelji na odgovornoj politici, a ne zaduživanju!"

U ovom trenutku u Zadarskoj županiji koja se zaista dinamično razvija i učinila je toliko koraka naprijed u jačanju gospodarstva, turizma, prometne povezanosti. Zadarska je županija srce hrvatskog ribarstva.

Slika korisnika anamarijabilan

Drama nakon prokockanih 22 prednosti ipak pripala Zadru

Zadar je uspio produljiti seriju odličnom izvedbom u tri četvrtine utakmice protiv Cedevite, na kraju prokockao 22 prednosti i s(p)retno izvukao pobjedu na kraju. Sažetak je to mnogih uzbuđenja koje su ponudili Zadar i Cedevita u trećoj utakmici polufinalne serije.

Slika korisnika anamarijabilan

Višnjikom zavladali zajedništvo i igra

Olimpijski festival dječjih vrtića Zadarske županije održan je jučer na terenima Športskog centra Višnjik. Mali olimpijci, skupa sa svojim odgajateljicama, preplavili su sportske terene, spremni da odmjere snage u raznim disciplinama. Ukupno 640 djece sudjelovalo je na 18.

Slika korisnika anamarijabilan

Ronaldo bi u Barcelonu, a Messi u Liverpool

Priče o najpoznatijim blizancima svjetskog nogometa  Franku i Ronaldu de Boeru iz Nizozemske, kao i o najpoznatijim blizancima hrvatskog nogometa, Zlatku i Zoranu Vujoviću iz splitskog  Hajduka, dobro su znane i do u detalja ispričane.

Slika korisnika anamarijabilan

Uredit će se i bivša vojna menza, "recepcija" Višnjika

Nekadašnja vojna menza, potom dugi niz godina prostor koji je trebao biti nešto poput „recepcije“ SC Višnjik, napokon je dočekao svoju prenamjenu.

Slika korisnika anamarijabilan

Oduprijeti se depresiji i naučiti živjeti s Parkinsonom!

Zadarska bolnica kao središnja zdravstvena ustanova ovog dijela Hrvatske, osim pružanja konkretnih zdravstvenih usluga, konstantno djeluje kako u edukaciji, tako i u organiziranom radu s pacijentima oboljelim od kroničnih bolesti, u čemu se posebno izdvaja i Odjel za fizikalnu medicinu i rehabili

Slika korisnika mkvanja

Za betonske teniske terene na Višnjiku 490 tisuća kuna

Središnji državni ured za šport donio je odluku o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja 22 športske građevine u ukupnom iznosu od 8.749.632,70 kuna.

Slika korisnika mkvanja

490 tisuća kuna za betonske teniske terene na Višnjiku!

Središnji državni ured za šport donio je odluku o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja 22 športske građevine u ukupnom iznosu od 8.749.632,70 kuna.

Slika korisnika mkvanja

ABA LIGA Opća mobilizacija pred dolazak Titovih metalaca

Na Višnjiku je na snazi opća mobilizacija. Stigao je dan prve  utakmice kvalifikacija za ostanak u ABA ligi protiv skopskog MZT-a i sve  su misli, pokreti i uzdasi okrenuti prema današnjoj utakmici kojom se  otvara kvalifikacijska serija na dvije pobjede.

Stranice