Pretraga

Slika korisnika mkvanja

Unatoč lockdownu zadružna pivovara Brlog posluje uspješno

Za Brlog je 2020. bila godina velikih promjena. Prva promjena bila je selidba pogona iz Murvice u grad, gotovo u sam centar Zadra, gdje smo sada lako dostupni našim kupcima.

Slika korisnika martinazd

Od ove godine iz novog prostora dostavljaju pivo i na kućne adrese

Nakon što su u kolovozu prošle godine, preselili u novi prostor od 250 metara četvornih koji se nalazi u Murvici i nabavili nove strojeve, zadružna pivovara Brlog može se pohvaliti činjenicom da sada doista ima pravi pogon za proizvodnju piva, a od početka ove godine još jedna novost u njih

Slika korisnika mkvanja

ISPRED SVOGA VREMENA Od prvog piva skuhanog u stanu do prave pivovare!

Nismo više pilići, izašli smo iz inkubatora, rekla je uz smijeh simpatična Ana Teskera koja je zajedno s Majom Šepetavec pokrenula i osnovala danas uspješnu zadružnu zadarsku pivovaru Brlog.

Slika korisnika mkvanja

Završen prvi dio kampanje

Poetičnim druženjem u ugodnoj atmosferi društvenoga centra Knjigozemska, u četvrtak je naznačen završetak prvog dijela kampanje „Svim´ na Zemlji, daruj drvce!“ – prikupljanje sredstava za obnovu ugroženih šumskih područja Zadarske i Šibensko-kninske županije koje traje još do danas, 12.

Slika korisnika mkvanja

PLANIRAJU RAZVOJ U dva dana crowdfunding kampanje pivovara Brlog prikupila više od 250.000 kn

U svega dva dana crowdfunding kampanje, pivovara Brlog iz  Zadra prikupila je više od polovice traženog iznosa za proširenje svojih  proizvodnih kapaciteta, a interes građana za učlanjenje i suvlasništvo  prelazi prvotni cilj od 500 tisuća kuna.

Slika korisnika valentinam

Luka Modrić počasni građanin Grada Zadra

Kao i svake godine tradicionalno, uoči Dana grada Zadra i  obilježavanja blagdana svetog Krševana, 24.

Slika korisnika valentinam

Uz odlične zanatske pive, dobre glazbe i dobrih vibracija nije nedostajalo

Završen je Zadar Craft Beer Festival, manifestacija koja je okupila mnoštvo malih proizvođača piva i ispunila snove mnoštva ljubitelja egzotičnih piva, od kojih je uz različite recepture u svakom od njih uklopljen i dio mašte proizvođača.

Slika korisnika valentinam

Brlog zadružna pivovara iz Zadra među pet najboljih i najspremnijih društvenih poduzeća u Hrvatskoj

Brlog zadružna pivovara iz Zadra nalazi se u skupini pet najboljih i najspremnijih društvenih poduzeća u Hrvatskoj koja ulaze u treću fazu Akceleratora za društvene poduzetnike, novog programa potpore koji je u listopadu pokrenula ACT Grupa iz Čakovca.

Slika korisnika admin

Otvorenje Studentskog etnografskog filmskog festivala

I ove godine, četvrti put se održava Studentski etnografski filmski festival u Zadru. SEF se organizira s ciljem upoznavanja studenata s etnografskim filmom, tj.

Slika korisnika admin

U 40 dana trebaju skupiti 8.000 kuna i krenuti s proizvodnjom piva

Proizvodnjom visokokvalitetnih i pristupačnih proizvoda Ana Teskera i Maja Šepetavec žele biti primjer drugim malim proizvođačima te postati generatorom pozitivnih promjena u lokalnom okruženju