Događaji

Srijeda, Kolovoz 21, 2019 15:17

Stižu dobre vijesti za poljoprivrednike u Zadarskoj županiji! Za izgradnju sustava navodnjavanja Donja Baštica Zadarskoj županiji odobreno je bespovratnih 8,5 milijuna kuna.

Srijeda, Kolovoz 21, 2019 12:33

Nakon što je s 5.000 kuna kažnjena liječnica jer policiji nije prijavila pogoršano zdravstveno stanje vozača koji je drogiran skrivio prometnu nesreću na naplatnoj postaji Sv. Helena kraj Zagreba, u petak je druga liječnica dr. Marijana Peček-Vidaković u Orahovici doživjela teške prijetnje vozača prijavivši ga policijskoj postaji zbog lošeg zdravlja sukladno novodonesenom Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Srijeda, Kolovoz 21, 2019 12:23
Sve što je nužno i važno spremno je za frontalno uvođenje »Škole za život« u škole od jeseni, poručila je jučer ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, koja je sudjelovala na pripremama za više od 120 mentora zaduženih za edukaciju i potporu školama i učiteljima tijekom kurikularne reforme.
Utorak, Kolovoz 20, 2019 19:03

Kako se ovih dana, u nekim zadarskim »medijima«, vodi organizirana, konstantna i zlonamjerna hajka na obiteljsku tvrtku ‘’Lav Zaštita d.o.o.’’, mene osobno i zaposlenike s ciljem kriminalizacije zakonskog poslovanja s kojim se tvrtka bavi, a posebno zbog medijskog izlaganja i progona ljudi koji su iskazali namjeru, kod eventualnog dobivenog posla na javnom natječaju, raditi za tvrtku, osjećam odgovornost reagirati, stoji u priopćenju gradskog vijećnika SDP-a i šefa zadarskog SDP-a Antuna Novo

Utorak, Kolovoz 20, 2019 10:38 2

U ponedjeljak ujutro iz Policijske uprave zadarske službeno je potvrđeno da su poslovni odnosi Elektre Zadar i »Lav zaštite« Antuna Novoselovića postali predmet interesa i domaćeg pravosuđa, odnosno da su u tijeku policijski izvidi u Zvonimirovoj i Zrinsko Frankopanskoj 20.

Utorak, Kolovoz 20, 2019 09:36

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva »Krila Oluje« vratila se u nedjelju, 18. kolovoza 2019. u matičnu bazu u vojarni »Pukovnik Mirko Vukušić« u Zemuniku nakon nastupa na međunarodnom zrakoplovnom mitingu »Zigermeet 2019« u nekadašnjoj zrakoplovnoj bazi Mollis u blizini Züricha u Švicarskoj Konfederaciji.

Ponedjeljak, Kolovoz 19, 2019 15:00 1

Inspektori Državnog inspektorata su i u Zadarskoj županiji proveli dvije svoje velike akcije u zadnjih mjesec i pol dana, u kojima je utvrđen veći broj nepravilnosti, a bilo je i većih kršenja zakona, pri čemu su najteže ‘stradali’ vlasnici pet apartmana na Viru, hrvatski državljani, kojima su, kako navode u Inspektoratu, apartmani zapečaćeni odnosno zabranjen je rad s njima, a vlasnicima su izrečene novčane kazne.

Ponedjeljak, Kolovoz 19, 2019 10:43

Da Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave 17. lipnja ove godine nije poništila Odluku o odabiru Elektre Zadar broj 4014-M-3/19, vrlo je vjerojatno da nitko nikada ne bi saznao pravu pozadinu strelovitog poslovnog uzleta bivšeg šefa kriminalističke policije u Zadru i aktualnog prvaka gradskog SDP-a, Antuna Novoselovića.

Petak, Kolovoz 16, 2019 10:36

Sudeći prema najnovijem političkom transferu, Milan Bandić uoči idućih lokalnih izbora već gradi stranačku mrežu i u Zadarskoj županiji. Naime, nezavisni načelnik Općine Polača, Tomislav Prtenjača, pridružit će se njegovoj stranci koju je u kampanji već podržao i na izborima za Europski parlament. Riječ je o općini koju je godinama držao HDZ, no na zadnjim ju je lokalnim izborima izgubio te je načelnik Viktor Prtenjača vlast morao predati nezavisnom Tomislavu Prtenjači.

Četvrtak, Kolovoz 15, 2019 15:07

Članovi akrobatske grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Krila Oluje“ otputovali su u četvrtak, 15. kolovoza  2019. u Švicarsku Konfederaciju gdje će u zrakoplovnoj bazi Mollis u blizini Züricha 17. kolovoza 2019.  nastupiti na međunarodnom zrakoplovnom mitingu „Zigermeet 2019“.

Ovo je drugo gostovanje „Krila Oluje“ u Švicarskoj i njihovo prvo predstavljanje na manifestaciji u Mollisu.
 

Stranice