Događaji

Srijeda, Svibanj 23, 2018 16:04 1

Ministrica regionalnoga razvoja i  fondova Europske unije Gabrijela Žalac, zajedno s predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, potpisala je danas 264 ugovora ukupne vrijednosti  57 milijuna kuna za sufinanciranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za razvojne lokalne EU projekte.

Srijeda, Svibanj 23, 2018 15:52

S planovima i novitetima vezanim uz komunalnu infrastrukturu gradonačelnika je na današnjem kolegiju upoznao pročelnik Robertino Dujela. 

Srijeda, Svibanj 23, 2018 11:00

Jedan od troje kandidata za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Zadar, Dušan Polovina, poslao je jučer službeni upit o dostupnosti informiranja predsjednici Županijske izborne komisije (ŽIK) Radoslavi Gregov, koji je potom proslijedio i medijima.

Ponedjeljak, Svibanj 21, 2018 11:44

U hrvatskim morskim lukama u prva tri mjeseca ove godine bilo je nešto manje prometa brodova, putnika i robe nego u isto lanjsko vrijeme, dok je u zračnim lukama promet putnika bio veći za 19,7, a tereta za 52,3 posto, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS).

Subota, Svibanj 19, 2018 20:31

Zrakopolovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sudjelovali su u subotu, 19. svibnja 2018. godine na manifestaciji zrakoplovni dani AIR VG u Velikoj Gorici.

Subota, Svibanj 19, 2018 16:14

U petak je u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Zagrebu upriličeno svečano potpisivanje sedamnaest ugovora odabranih u sklopu poziva "Podrška programima usmjerenim mladima". Grad Zadar je za ovaj program kandidirao projekt VR LABoratorij za mlade koji je nakon provedenog natječajnog postupka odabran za financiranje i provedbu.

Subota, Svibanj 19, 2018 15:32

Na sjednici Gradskog vijeća koja je zakazana za utorak, 29. svibnja odlučivat će se o novoj potpredsjednici GV-a. Nakon što je dosadašnja druga potpredsjednica Sabina Glasovac podnijela zahtjev za stavljanjem mandata u mirovanje, SDP je odlučio na njezino mjesto kandidirati vijećnicu Irenu Dragić.

Subota, Svibanj 19, 2018 15:28

Jedan od kandidata za predsjednika Županijskog odbora SDP-a, Dejan Hartman, jučer nije predao kandidaturu u stranačkim prostorijama na Trgu pet bunara. U stranci saznajemo kako je Hartman odustao od utrke za šefa Županijske organizacije i to u korist drugog kandidata- Erola Gašija.

Subota, Svibanj 19, 2018 08:56

Pokazne vježbe i borilačke vještine kojima se služi interventna policija, rukovanje oružjem i poslovi temeljne policije i policijskih službenika protueksplozijske zaštite, jedinica sa psima te izložbe naoružanja, opreme, tehnike i vozila kojima raspolaže policija samo je dio onoga što se jučer moglo vidjeti na danu otvorenih vrata Policijske akademije i PU zadarske na Pagu.

Petak, Svibanj 18, 2018 12:36

Sazvali smo konferenciju da izrazimo svoje nezadovoljstvo odnosom TZ grada Zadra prema Perčanima. Mjesto Petrčane je po prihodima od turističke članarine i boravišne pristojbe u samom vrhu u Zadarskoj županiji a istovremeno u najgorem položaju i to prvenstveno zbog dugogodišnjeg zanemarivanja od strane TZ Zadar, kazao je predsjednik MO Petrčane Duje Stanišić stojeći ispred TZ-a grada Zadra.

Stranice