Događaji

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 11:09

Zbog velikog interesa mladih ljudi koji žele po pristupačnim cijenama riješiti svoje stambeno pitanje Grad Zadar s Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja te Agencijom za pravni promet i posredovanje neketninama (APN) na zadarskom predjelu Smiljevac planira skoru gradnju stambenih zgrada.

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 10:18

Hrvatska je u finalu SP-a u nogometu! U polufinalu u Moskvi naši reprezentativci pobjedu s 2:1 izborili su nakon produžetaka. Sve je počelo pomalo nervozno, jer prvi gol je odmah na početku zabio engleski reprezentativac Trippier, a zatim je u drugom poluvremenu krenulo s Perišićevim golom. Reprezentativci kao da su dobili krila, a bolja igra nagrađena je i Mandžukićevim golom u produžecima.

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 09:49

Policija je sinoć zabilježila dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, a koji se mogu povezati s utakmicom reprezentacije.

Četvrtak, Srpanj 12, 2018 09:32

Tijekom noći dogodila se prometna nesreća na cesti od Biograda prema Pakoštanima u kojoj je biciklist smrtno stradao.

Srijeda, Srpanj 11, 2018 10:16

Iz PU zadarske poslali su priopćenje, odnosno preporuku građanima i poziv da se večeras ponašaju odgovorno i obzirno. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Srijeda, Srpanj 11, 2018 10:07

Požar na BMW-u u vlasništvu 33-godišnjaka u Biogradu dogodio se namjerno, rezultat je to očevida koji je provela policija. Vozilo je bilo na parkiralištu, a do požara je došlo jučer oko 3 sata te su vatru na vozilu ugasili vatrogasci.

Policija traži počinitelja ili više njih. Sumnja se na osobe koje su bile u zavadi s 33-godišnjakom, a kako doznajemo riječ je o više osoba. Materijalna šteta na vozilu je oko 40 tisuća kuna.

Srijeda, Srpanj 11, 2018 09:36

Zbog tučnjave koja se dogodila u nedjelju ujutro ispred noćnog kluba na plaži Dražice kada je u napadu više osoba 21-godišnjaku slomljen nos, a 26-godišnjaku čeljust policija je privela sedam osoba. Uhićene su tri osobe, a još četiri su u pritvoru.

Srijeda, Srpanj 11, 2018 09:30

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je u utorak u Saboru da je nezavisni zastupnik Marko Vučetić izbačen iz Kluba zastupnika Mosta jer nije dolazio na sastanke kluba na koje je redovito pozivan.

Utorak, Srpanj 10, 2018 18:30

Ministar Goran Marić istaknuo je kako zgrada Županije nikako funkcionalno ne odgovara  za namjenu za koju se sada koristi te je najavio kako će Županija podnijeti zahtjev za  trajno rješenje svojeg smještaja, a oni će sagledati sve mogućnosti i realizirati će taj  zahtjev.

 - Kada nađemo rješenje za smještaj Županije odlučit ćemo što ćemo s ovom zgradom, kratko je rekao Marić.

Utorak, Srpanj 10, 2018 17:30

S Gradom Zadrom imamo velike planove te pripremamo potpisati sporazum o  projektu Vrata Zadra, gdje imamo veliku neiskorištenu površinu u suvlasništvu Grada Zadra i RH. Trenutačno pripremamo tekst koji ćemo, kad bude gotov, uputiti na  Gradsko vijeće i Vladu RH, kojim će se utvrditi kako bismo trebali realizirati taj projekt koji će izmijeniti lice Zadra.

Stranice