Događaji

Petak, Listopad 22, 2021 10:38

Na početku 3. sjednice danas je predsjednik Županijske skupštine Antionio Vučetić podnio neopozivu ostavku.

Petak, Listopad 22, 2021 09:44

U Hrvatskoj se situacija s epidemijom koronavirusa pogoršava iz tjedna u tjedan, što je bilo i očekivano s obzirom na dolazak hladnijih dana i na češći boravak većeg broja ljudi u zatvorenim prostorima. Posebno je pritom odjeknula informacija kako je u utorak među 1741 zabilježenim pozitivnim PCR testom najviše zaraženih, 315, bilo u dobnoj skupini od 10 do 19 godina koja obuhvaća djecu i mlade.

Petak, Listopad 22, 2021 09:39
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su dva kriminalistička istraživanja zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te su protiv obojice osumnjičenika podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.
Petak, Listopad 22, 2021 09:30
Na području Zadarske županije 121 je novi slučaj zaraze koronavirusom, a jedna je osoba preminula. U Općoj bolnici Zadar s koronavirusom preminula je 79-godišnja žena.
Na covid odjelima Opće bolnice Zadar hospitalizirano je 20 bolesnika od kojih je četvero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 11 pacijenata.
Četvrtak, Listopad 21, 2021 14:22
Iz Ureda predsjednika RH u četvrtak su poručili kako je poništenje rješenja jedino što Vlada može poduzeti u vezi s prijevremenim umirovljenjem zapovjednika Počasno zaštitne bojne brigadira (PZB) Elvisa Burčula.
Dok se to ne dogodi, ne vidimo kako možemo komunicirati oko bilo kakvih kadrovskih rješenja, izvijestili su iz Ureda predsjednika.
Četvrtak, Listopad 21, 2021 11:24

U sklopu jučerašnjeg boravka u Biogradu na Moru ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak posjetila je i obišla Poduzetnički inkubator za koji je potom uručila ugovor o sufinanciranju projekta gradonačelniku Biograda na Moru Ivanu Knezu.
- Ugovor o sufinanciranju provedbe EU projekata iznosi 6,93 milijuna kuna bespovratnih sredstava Gradu Biogradu na Moru, kazala je Tramišak

Četvrtak, Listopad 21, 2021 11:09

U organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d. od jučer je Biograd na Moru najveći nautički centar Europe i to će biti sve do nedjelje. Jedan od najcjenjenijih svjetskih nautičkih sajmova, u Marini Kornati otvorila je Nataša Tramišak, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Četvrtak, Listopad 21, 2021 10:31
U Zadarskoj županiji 146 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminuo je 80-godišnji muškarac, izvijestili su u četvrtak iz Županijskog stožera civilne zaštite. 
Na odjelima odjelima Opće bolnice Zadar hospitalizirana su 24 bolesnika od kojih je troje na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je desetero pacijenata oboljelih od koronavirusa.
Četvrtak, Listopad 21, 2021 09:43
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u travnju ove godine preko internetskog oglasnika, oglasio prodaju igrače konzole, a nakon što je s 45-godišnjakinjom dogovorio kupnju te mu ona putem Internet bankarstva na račun uplatila iznos od 3.800 kuna, osumnjičenik naručeno nije isporučio niti joj je vratio novac.
Četvrtak, Listopad 21, 2021 09:19
Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je državljanina Republike Hrvatske u dobi od 49 godina zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Stranice