Home

Nedjelja, Prosinac 25, 2011 00:00

Svim čitateljima želimo Sretan Božić!

Petak, Listopad 14, 2011 00:00

Rasprava o dopuni odluke o dodjeli koncesije na pomorskom dobru ugostiteljskom objektu "Porthos" u vlasništvu Alana Nikpalja, umjesto najavljenog napuštanja sjednice Županijske skuptšine od strane vijećnika SDP-a i HNS-a, završila je pljeskom županu Stipi Zrilić iz opozicijskih klupa.

Utorak, Veljača 22, 2011 00:00

Vlasnik Diokija Robert Ježić navodno je priznao da je pomogao bivšem premijeru kupiti BMW, ali tek na njegovo inzistiranje

Petak, Siječanj 21, 2011 00:00

Snijeg koji je jučer u jutarnjim satima pao u Gračacu razveselio je mnoge, ali i uzrokovao brojne probleme u prometu. Iako je palo svega dvadesetak centimetara snijega, najveće probleme imali su vozači. Zbog, na udare olujne bure, dionica autoceste A1 Sveti Rok-Maslenica jučer je bila zatvorena za sva vozila, a državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački prometuju samo osobna vozila.

danopcinepolaca0909_bunja
Četvrtak, Studeni 18, 2010 00:00

Podkarpatsko vojvodstvo ima dobro iskustvo i jako veliki uspjeh u povlačenju strukturnih fondova EU-a te su zadarskim gostima ponudili pomoć na tom planu

Petak, Lipanj 11, 2010 00:00

Potpredsjednik zadarskog SDP-a Nikola Turčinov proteklih je dana boravio u Bruxellesu kao gost PES-a (Party of European Socialists) i grupacije S&D (Socialists and Democrats) u Europskom Parlamentu. Delegacija SDP-a na čelu s međunarodnom tajnicom i saborskom zastupnicom SDP-a Karolinom Leaković sudjelovala je na nizu sastanaka kojima je glavni cilj bio pripremanje ulaska SDP-a u obitelj europskih socijaldemokrata, socijalista, laburista i naprednjaka.

ortopedija_biograd1
Srijeda, Travanj 28, 2010 00:00

U sklopu kategorizacije bolničkih ustanova kojom se želi racionalizirati njihovo poslovanje, ministar Darko Milinović spomenuo je i mogućnost administrativnog spajanja Opće bolnice Zadar i Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru

prendja_umro2
Ponedjeljak, Siječanj 25, 2010 00:00

Kancelar Nadbiskupije zadarske Josip Lenkić i generalni vikar Ivan Mustać, kojem je nadbiskupovom smrću prestao mandat, izvijestili su na današnjoj konferenciji kako će sprovod pokojnog mons. Prenđe biti održan u subotu, 30. siječnja u 11 sati.

Zadrani će se od preminulog nadbiskupa moći oprostiti dan ranije, u petak, kada će njegovo tijelo biti izložena u katedrali. Kako je to uobičajeno, iste večeri održat će se bdjenje.

Stranice