Jasenice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Siječanj 21, 2019 19:00

U protekloj smo godini u opremanje i uređenje novog groblja uložili skoro milijun kuna. Izgradili smo javnu rasvjetu u iznosu od 250 tisuća kuna te u suradnji sa zadarskim vodovodom napravili vodovodnu mrežu vrijednosti 300 tisuća kuna.

Srijeda, Kolovoz 8, 2018 11:34 1

"Ukoliko želite napraviti članak o turizmu ili nečemu molim da dođete u općinu Jasenice da pogledate plaže na lokacijama u Rovanjskoj (punta iza groblja) i Maslenici (Male vrulje) na kojima je Općina odlučila naplaćivati sat vremena parkinga pet kuna. Radi se o parking pod navodnim znakovima, jer parking je makadam, ili metar makadama uz suhozid, parking bez ikakvih oznaka, bez početka i kraja, parking je i makadam na zapuštenim privatnim parcelama, što izaziva ogromno nezadovoljstvo svih!

Srijeda, Prosinac 20, 2017 10:13

Prije točno 26 godina, 18. prosinca 1991. zaselak Meki Doci u Jasenicama, pored stare Majstorske, tzv. Alanske ceste, dvjestotinjak metara jugoistočno od tunela Sveti Rok na autocesti A1, zavijen je u crno, mučki je ubijeno šestoro nedužnih civila koji nisu pružali nikakav otpor.

Četvrtak, Travanj 6, 2017 00:00

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) u petak u Jasenicama organizira radionicu „Otpremni i purifikacijski centri za žive školjkaše". Radionica je namijenjena aktivnim uzgajivačima školjkaša na području Zadarske županije te ostalim zainteresiranim pravnim i fizičkim osobama.

Nedjelja, Siječanj 22, 2017 00:00

Svečanom skupštinom Općinskog vijeća jučer je u Maslenici obilježen Dan općine Jasenice. Kao što je poznato, za datum proslave Jasenice su odabrale dan početka Vojnoredarstvene operacije Maslenica, nakon koje je oslobođen veći dio općine i naselja Jasenice, Rovanjska i Maslenica. Svečana sjednica bila je i povod da se načelnik općine Martin Baričević prisjeti općinskih dosega u proteklih godinu dana.

smece_planina
Ponedjeljak, Siječanj 16, 2017 00:00

Nakon nedavnog posjeta inspekcijskih službi Općini Jasenice, općinski komunalci objavili su na svoji internetskim stranicama obavijest o prijavama za nezakonito odlaganje otpada. Prijava nezakonitog odlaganja otpada moguća je i anonimno putem GSM-a komunalnog redara na broj 0992980808, putem e-pošte juo@jasenice.hr, osobno komunalnom redaru na adresi P. Zoranića 61, 23243 Jasenice ili putem pošte na istu adresu.

Srijeda, Siječanj 20, 2016 00:00

- Ulagači iz Bavarske već su uložili jedan milijun eura. Očekuje se glavni projekt, park bi za sezonu 2018. godinu trebao otvoriti svoja vrata, najavio je Baričević

Stranice