Kronika

Četvrtak, Svibanj 19, 2022 09:30
U vremenu od 09. do 15. svibnja 2022. godine u Zadru na predjelu Paprat, nepoznati počinitelj je otuđio žičanu ogradu s pripadajućim stupićima u vlasništvu 70-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
 
Četvrtak, Svibanj 19, 2022 09:23
Zadarska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči krivotvorenje isprave. Sumnjiči ga se da je od kolovoza 2019. godine do listopada 2021. godine, izradio lažnu svjedodžbu o stručnoj osposobljenosti, a koju je potom, u cilju zasnivanja radnog odnosa, predao agenciji koja posreduje pri zapošljavanju u pomorstvu.
 
Četvrtak, Svibanj 19, 2022 09:06

U Dunavu kod ade Huje u Beogradu jučer je pronađeno tijelo mlađeg muškarca. Iako se radi o lešu u prilično visokoj fazi raspadanja, prilično su jake indicije da se radi o Mateju Perišu, 27-godišnjem Splićaninu koji je nestao u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine.

Srijeda, Svibanj 18, 2022 11:32

U Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu jutros je pronađeno tijelo mlađeg muškarca, pišu srpski mediji

Kako saznaje "Blic", pronađeni muškarac na sebi ima traperice, majicu i jednu bijelu patiku, a odjeća načelno odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš. Tijelo je pronađeno u fazi raspadanja, a pronašli su ga mornari jutros oko 9:30 sati.

Srijeda, Svibanj 18, 2022 10:20

Nedugo nakon što je pušten iz zatvora gdje je bio zbog napada na časnu sestru, sukošanski svećenik opet je imao izgred. Naime, svećenik Domagoj Kelava ovog je puta napao svoju susjedu. Ne navodeći identitet osumnjičenog, zadarska je policija objavila izvješće u kojem navode kako je jučer 43-godišnjak priveden zbog napada na sumještanku.

Srijeda, Svibanj 18, 2022 09:38
S ponedjeljka na utorak u Benkovcu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta 73-godišnjeg vlasnika otuđio mramorni sudoper. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
 
Srijeda, Svibanj 18, 2022 09:36
Zadarska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za nametljivo ponašanje. Njega se sumnjiči da je od prosinca prošle godine do sredine svibnja ove godine, zbog želje za uspostavljanjem kontakta, oštećenoj 35-godišnjakinji slao više poruka uznemiravajućeg sadržaja, što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.
 
Utorak, Svibanj 17, 2022 14:06

Prilikom pada s objekta muškarac je smrtno stradao u utorak na otoku Hvaru, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Nesreća na radu se dogodila malo prije 12 sati u Starom Gradu na Hvaru.  Prema prvi informacijama muškarac je pao  s krova kuće na kojoj je izvodio radove i od zadobivenih ozljeda umro.

Utorak, Svibanj 17, 2022 10:13
Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.
 
Njega se sumnjiči da je 04. travnja u Salima verbalno i fizički napao te odgurnuo 55-godišnjakinju, koja je uslijed pada zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.
Utorak, Svibanj 17, 2022 10:10

Teška krađa u Mandrama

S nedjelje na ponedjeljak u Mandrama, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 56-godišnjakinje, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa bicikla, novčanika...

Stranice