Kronika

Četvrtak, Ožujak 14, 2019 15:53

Zadarska policija traga za razbojnicima koji su u četvrtak  oko tri sata u noći po modelu srpskog Pink Pantera raznijeli bankomat  PBZ banke u diskontu Plodine u Ulici Hrvatskog sabora na zadarskom  predjelu Žmirići.

Četvrtak, Ožujak 14, 2019 10:16

NOVO:

Kako doznajemo iz PU zadarske, do prometne nezgode došlo je na način da se vozačica Renaulta Megan (30) zadarskih registarskih oznaka kretala navedenom cestom. Izlaskom iz nepreglednog zavoja u desno, brzinu kretanja automobila nije prilagodila osobinama i stanju ceste uslijed čega gubi kontrolu nad automobilom nakon čega izlijeće na zemljanu površinu s istočne strane kolnika.

Četvrtak, Ožujak 14, 2019 10:04

NOVO:

Na konferenciji za medije PU zadarske, načelnik krim policije, Bore Mršić istaknuo je kako je bankomat u sklopu Trgovačkog centra eksplozivnom smjesom raznesen noćas nešto prije tri sata, pri čemu je otuđen veći novčani iznos.

Kako neslužbeno doznajemo, pljačka se dogodila na identičan način kao 2017. godine kada je isti bankomat dignut u zrak plinom.

Četvrtak, Ožujak 14, 2019 09:34

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru u srijedu je provedena dokazna radnja prvog ispitivanja 60-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

Ponedjeljak, Ožujak 11, 2019 10:46

U subotu oko 12.50 sati u Ulici Bože Peričića u Zadru, u trgovinu trgovačkog društva ušla je nepoznata muška osoba, te uz prijetnju metalnim predmetom od zaposlenica zatražila novac. U tom trenutku u trgovinu su ušli policijski službenici Prve policijske postaje Zadar te uhitili mušku osobu i priveli u prostorije policije.

Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog više kaznenih djela razbojništva na području grada.

Četvrtak, Ožujak 7, 2019 10:21

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar te Policijskih postaja Biograd i Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više teških krađa – provala na zadarskom području.

Četvrtak, Ožujak 7, 2019 10:11

Policijski službenici Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom, kod kojeg je pronađen vojni eksploziv, trotilski metak, detonatorska kapisla i sporogoreći štapin.

Protiv 47-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Srijeda, Ožujak 6, 2019 16:00

Dva mjeseca od zaključenja "slučaja Daruvarac" i donošenja  nepravomoćne presude kojom je Darko Kovačević zvani Daruvarac (32)  osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina zbog prijetnji i nanošenja teških tjelesnih ozljeda 18-godišnjoj Zadranki,  Općinsko državno odvjetništvo u Zadru naložilo je, kako su na službenim stranicama oglasili, provođenje izvida u odnosu na osobe koje su bile nazočne događaju u caffe baru u Zadru 13. lipnja 2018.

Srijeda, Ožujak 6, 2019 11:00

Pacijent u dobi od 67 godina iz okolice Zadra, objesio se tijekom noći u bolničkoj sobi u kojoj je bio sam, na jednom od odjela  Službe  za interne bolesti zadarske Opće bolnice.

Utorak, Ožujak 5, 2019 16:02

Na plaži u Preku na otoku Ugljanu  pronađeno je beživotno tijelo 27 – godišnjeg  muškarca.

Kako doznajemo iz PU zadarske, djelatnici policije zaprimili su dojavu o pronađenom beživotnom tijelu jutros oko 6.30 sati. Tijelo je, kažu, pronađeno ne plaži u blizini zida obiteljske kuće.

Potvrdili su kako na tijelu nema tragova nasilja te je nad istim naložena obdukcija kako bi se utvrdio pravi uzrok smrti.

Stranice