Obrovac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Rujan 26, 2020 10:03

U Maloj dvorani Doma kulture u Obrovcu u petak, 25. rujna 2020., nastavljena je sjednica obrovačkog Gradskog vijeća Grada koja je bila prekinuta proteklog petka, 18. rujna 2020. Sjednica je bila prekinuta na posljednjoj točci dnevnog reda na kojoj su vijećnici trebali donijeti odluku o donošenju II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Obrovca.

Srijeda, Rujan 23, 2020 08:29

Na zgradi Policijske postaje Obrovac u tijeku je projekt energetske obnove. Izabrani izvođač radova, tvrtka Mozaik-PB d.o.o. Zadar u posao koji je izlicitirala na javnom natječaju na iznos od 2.411.323,93 kune je uvedena 11. svibnja, s rokom završetka radova 11. studenog.

Subota, Kolovoz 1, 2020 19:45 2

Gradonačelnik Obrovca, Ante Župan, zadovoljan je zbog uvrštenja njihova grada na listu top 10 hrvatskih gradova po proračunskim izdvajanjima. Kao što smo jučer izvijestili, Obrovac je na sedmom mjestu na osnovu analiza podataka Ministarstva financija temeljem kojih je portal Gradonačelnik.hr sastavio listu najboljih gradova.

Utorak, Lipanj 23, 2020 22:03

Sjednicu Gradskog vijeća Grada Obrovca pod predsjedanjem Marina Klanca, predsjednika GV-a, obilježilo je odabir najpovoljnijeg ponuditelja za davanje koncesije za zbrinjavanje komunalnog otpada, prvi ovogodišnji rebalans gradskog proračuna te ispravci grešaka u UPU-u Kruševo i verbalno sučeljavanje gradonačelnika Ante Župana s te oporbenim dvojcem, Markom Klancem i Ivanom Vrkićem.

Nedjelja, Lipanj 14, 2020 11:41

Ministar uprave Ivan Malenica u petak je posjetio Obrovac gdje je s predstavnicima Grada potpisao Sporazum o priključivanju grada Obrovca na novu funkcionalnost usluge e-Novorođenče.
Ova aplikacija omogućuje podnošenje zahtjeva za isplatu naknade za rođenje djeteta, koju daje jedinica lokalne samouprave i riječ je o nedavno nadograđenoj uslugi sustava e-Građani.

Četvrtak, Travanj 23, 2020 13:42 1

Županijska uprava za ceste Zadarske županije provodi zahtjevan projekt rekonstrukcije čeličnog mosta preko rijeke Karišnice i dijela lokalne prometnice L 63077, mosta koji spaja Donji Karin i Gornji Karin, nedaleko ušća rječice u Karinsko more i Franjevačkog samostana Blažene Djevice Marije.

Srijeda, Travanj 22, 2020 15:57

U skladu s naporima na nacionalnoj razni za suzbijanje ekonomskih šteta nastalih kao posljedica pandemije koronavirusa dr. Ante Župan, gradonačelnik Obrovca, pripremio je za Gradsko vijeće prijedlog mjera pomoći obrovačkom gospodarstvu.
- Prihvaćenjem mjera Grad će rasteretiti obrovačko gospodarstvo za iznos od ukupno 2.179.000 kuna, kazao je Župan.

Utorak, Travanj 21, 2020 22:28

Eco Bukovica, projektna ekipa Srednje škole Obrovac, sastavljena od 12 učenika, predstavnika prvog i drugog razreda gimnazije te prvog i trećeg razreda ekonomske, predvođeni nastavnicama ekonomske grupe predmeta - voditeljicom Emilom Šimičić Bajlo i zamjenicom Irenom Šimurinom, već četiri mjeseca vrijedno rade na projektu »Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Grada Zadra«.

Ponedjeljak, Travanj 20, 2020 12:19

Ulazi se u šesti tjedan otkako se u Republici Hrvatskoj prvi put u povijesti nastava odvija online. Situacija nova i nepoznata za sve koji su u nju na bilo koji način uključeni - učenike, nastavnike, ali i roditelje. Nerijetke su situacije da oba roditelja rade od kuće, naravno online, a uz to još jedan, dvoje, troje, a nekad i više, školaraca isto tako, online pohađaju nastavu.

Petak, Travanj 17, 2020 17:59

Aktivna Građanska inicijativa Forum Obrovac preko svoje facebook stranice je krajem ožujka uputila poziv svim građanima, ali i svim zainteresiranima, da predlože mjere pomoći obrovačkom lokalnom gospodarstvu i građanima. Međutim, kako doznajemo od obrovačkih Forumaša, od lokalne samouprave Grada Obrovca do danas nisu dobili nikakav odgovor, iako su, kako tvrde Albert Jurica i Igor Jurjević, prijedloge građana Gradu Obrovcu uputili preporučenom pošiljkom prije petnaestak dana.

Stranice