Poličnik

Srijeda, Lipanj 28, 2017 00:00

Želim da mladež i studenti iskoriste sljedeće četiri godine ovog mandata Vijeća i da se educiraju kao parlamentarci Općine Poličnik, poručio je Buljat

Srijeda, Travanj 12, 2017 00:00

Ribolovno natjecanje osoba s invaliditetom održano je prije nekoliko dana na jezeru Vlačine kod Suhovara. Organizator natjecanja, koje je održano u sklopu Županijskih dana Zadarske županije, bio je RKOI Škartoc iz Zadra, a suorganizator je bila Udruga HVIDR-a Zadar.

Ponedjeljak, Ožujak 6, 2017 00:00

U crkvi Gospe od Zdravlja u Suhovarama jučer je točno u podne završila sveta misa koju je predvodio župnik don Alojzije Knežević, a nad ovim mjestom u Općini Poličnik kao da se nebo otvorilo.

Ponedjeljak, Veljača 27, 2017 00:00

Udruga maškara Krš iz Briševa na čelu s predsjednikom Dragom Romićem, pod odobrenjem i pokroviteljstvom Općine Poličnik, zavladala je ovim selom smještenim oko sedam kilometara sjeverno od Zadra i dobila brojne pohvale za organizaciju. Briševom je cijeli dan pa i noć sa subote na nedjelju odzvanjala bučna, vesela glazba popraćena pjesmom, zezancijom i igrom, kako i priliči karnevalskim danima.

Četvrtak, Prosinac 15, 2016 00:00 1

Nakon što je nestao Elan Obrovac, po svemu sudeći uskoro bi trebala nestati i njegova nasljednica Navalia. Barem tako misle radnici, koji su se ovih dana ponovno obratili javnosti zbog neisplate plaća. No u međuvremenu, poslovne aktivnosti odvijaju se u Gospodarskoj zoni Grabi u Poličniku, ali je tvrtka više postala poznata po nezadovoljstvu radnika, nego po plovilima za koje nekad dobijala priznanja.

Srijeda, Prosinac 14, 2016 00:00

U restoranu Josip u Gornjem Poličniku u nedjelju se nešto fino kuhalo i jelo. Bila je to , projekt Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari. Ljubitelji zdrave, lokalne spize došli su na svoje uživajući u pomalo zaboravljenim jelima Ravnih kotara.

Četvrtak, Prosinac 8, 2016 00:00

Nakon dvije godine rada i mnoštva provedenih edukacija, seminara, individualnog savjetovanja, rada na terenu, provođenja nekoliko lokalnih projekta, Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari odlučila je organizirati Marendu u Kotarima.

Petak, Prosinac 2, 2016 00:00

U subotu će se u Poličniku održati sastanak povjerenstva na kojem će se predstavnicima mjesnih odbora Suhovare i Poličnik te vijećnicima Općine Poličnik predstaviti nova trasa ceste kojom bi se transportirao otpad u Centar za gospodarenje otpadom u Biljanima Donjim.

Utorak, Studeni 15, 2016 00:00

Biološki pročišćivač ima za cilj pomoći razvoju i poboljšanju osnovne infrastrukture kako bi se potaknula gospodarska aktivnost za uravnotežen rast, poboljšali životni i radni uvjeti u ruralnom području, te općenito, spriječila daljnja depopulacija mladih i obitelji s djecom, govori Lončar

Utorak, Listopad 25, 2016 00:00

Izložbeno-prodajni sajam humanitarnog karaktera pod nazivom "Listopad u Briševu" održan je u Područnoj školi Briševo Osnovne škole Similjevac.

Stranice