Poličnik

Srijeda, Prosinac 14, 2016 00:00

U restoranu Josip u Gornjem Poličniku u nedjelju se nešto fino kuhalo i jelo. Bila je to , projekt Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari. Ljubitelji zdrave, lokalne spize došli su na svoje uživajući u pomalo zaboravljenim jelima Ravnih kotara.

Četvrtak, Prosinac 8, 2016 00:00

Nakon dvije godine rada i mnoštva provedenih edukacija, seminara, individualnog savjetovanja, rada na terenu, provođenja nekoliko lokalnih projekta, Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari odlučila je organizirati Marendu u Kotarima.

Petak, Prosinac 2, 2016 00:00

U subotu će se u Poličniku održati sastanak povjerenstva na kojem će se predstavnicima mjesnih odbora Suhovare i Poličnik te vijećnicima Općine Poličnik predstaviti nova trasa ceste kojom bi se transportirao otpad u Centar za gospodarenje otpadom u Biljanima Donjim.

Utorak, Studeni 15, 2016 00:00

Biološki pročišćivač ima za cilj pomoći razvoju i poboljšanju osnovne infrastrukture kako bi se potaknula gospodarska aktivnost za uravnotežen rast, poboljšali životni i radni uvjeti u ruralnom području, te općenito, spriječila daljnja depopulacija mladih i obitelji s djecom, govori Lončar

Utorak, Listopad 25, 2016 00:00

Izložbeno-prodajni sajam humanitarnog karaktera pod nazivom "Listopad u Briševu" održan je u Područnoj školi Briševo Osnovne škole Similjevac.

Četvrtak, Listopad 13, 2016 00:00

Nova trasa ceste koja bi išla od Visočana kroz Poslovnu zonu Grabi, te bi se južno od Poličnika i Suhovara spojila na nadvožnjak autoceste A1 i išla prema Zemuniku izazvala je nezadovoljstvo pojedinih mještana Suhovara.

Najglasniji je sin nositeljice OPG-a Marija Ukalović, Ivica Ukalović, referent za komunalnu infrastrukturu, komunalno i poljoprivredno gospodarstvo u Općini Poličnik.

Utorak, Kolovoz 30, 2016 00:00

"Predsjednice Bog vam dao zdravlja, Poličnik vas od srca pozdravlja...", riječi su pjesme s kojom su razdragani žitelji Poličnika jučer točno u podne dočekali predsjednicu RH Kolindu Grabar- Kitarović. Zajedno su pjevali KUD Carza, klapa Koporan i nazočno mnoštvo.

Utorak, Travanj 26, 2016 00:00

Načelnik Poličnika podsjetio je da je "Poličnik izabran kao geostrateški u nizu prednosti kad je hitna zaštita u pitanju"

Srijeda, Travanj 6, 2016 00:00

Jedna parcela je i danas šuma, ali je na drugoj provedena izmjena prostornog plana još odavno te je ona poluizgrađena te tamo ima dosta obiteljskih kuća

Stranice