Sport

Srijeda, Srpanj 3, 2019 16:05 1

Svetko Ćustić više nije direktor Nogometnog kluba Zadar. Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora koja je u jutarnjim satima održana u klupskim prostorijama na Stanovima izglasano je nepovjerenje direktoru Ćustiću i to većinom glasova članova 3:2. U nastavku sjednice isti taj NO je većinom glasova 3:2 za novog direktora postavio Damira Kneževića koji je ujedno i član tog istog odbora. Dapače, upravo taj Knežević sam je digao ruku za svoje imenovanje što je svojevrsni nonsens.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 13:24 1

Na Facebook stranici NK Zadar osvanula je vijest kako je na sjednici Nadzornog odbora NK Zadar Svetko Ćustić smijenjen  s mjesta direktora kluba, odlukom trojice predstavnika Grada Zadra u NO-u.

Za novog direktora instantno je imenovan je Damir Knežević, koji je i sam predstavnik Grada u NO-u.

Gradonačelnik Branko Dukić, navodno je  poručio Svetku Ćustiću: "Meni je svejedno jesi li u NK Zadru ti ili Reno Sinovčić." (nk zadar)

Srijeda, Srpanj 3, 2019 10:10

Hrvatski košarkaški savez ponovno nije iznenadio kad su u  pitanju promjene u sustavu natjecanja za HT Premijer ligu. Kao i pred  mnoge sezone posljednjih par godina tako je i pred ovu novu  2019./20. u  elitno hrvatsko košarkaško natjecanje uvedeno mnogo novina, a najveća  je ta da će se igrati čak 33 utakmice u osnovnom dijelu lige što znači čak  11 više utakmica u odnosu na prijašnje sezone.

Srijeda, Srpanj 3, 2019 10:04

Rea i Maja dvije Zadranke ovih su dana osvojile državna prvenstva u biciklizmu u svojim kategorijama - Rea kao kadetkinja, a Maja u seniorskoj kategoriji. Rea trenira u Biciklističkom klubu Zadar tek godinu dana i već je postigla velike rezultate, dok je Maja do ove godine bila dugogodišnja članica kluba. Jučer smo imali priliku razgovarati s njima i trenerom Antom Radićem.

Utorak, Srpanj 2, 2019 13:00

Mislav Karoglan više nije trener Nogometnog kluba Zadar. Kako doznajemo u klubu sa Stanova Karoglan i NK Zadar sporazumno su se razišli na zamolbu trenera koji je sljedeću sezonu odlučio provesti bliže obitelji u Zmijavcima. Karoglan je momčad Zadra preuzeo u drugom dijelu prošle sezone u Drugoj HNL te je, nakon početnih problema, uspio posložiti stvari i Zadar je u završnici prvenstva igrao vrlo lijep, kvalitetan pa i efikasan nogomet.

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 13:24

Dočekao me pred ulazom u prostorije Udruge slijepih Zadarske županije. Pruža ruku i kaže: Branko Began. Ulazimo u prostorije i  sjedamo za stol. I tako počinjem razgovor s čovjekom koji je posljednje  tri godine osvajao titulu prvaka Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne.  Prva misao koja mi je pala na pamet je kako povezati šah i slijepe...

Ponedjeljak, Srpanj 1, 2019 09:48

Nogometni klub Zadar ima vrlo neizvjesnu budućnost.  Možda i nikada neizvjesniju. Čak bi se u ovome trenutku mogli zapitati  hoće li se u sljedećim danima i ugasiti, tj. proglasiti stečaj. Nadajmo se da  neće jer je tada pred zadarskim nogometom vrlo težak i neizvjestan put  povratka i ozdravljenja.

Nedjelja, Lipanj 30, 2019 15:31

Čak dva dana od održane sjednice Glavna skupštine Košarkaškog kluba Zadar koja je bila zatvorena za javnost i predstavnike medija je trebalo čekati da na vidjelo dana izađu gotove informacije o samim  događanjima na skupštini.

Četvrtak, Lipanj 27, 2019 09:51

Nogometni klub Zadar sljedeće sezone definitivno neće  igrati u Drugoj HNL što je rezultatom klub sa Stanova i izborio u netom  završenom prvenstvu. Jučer je u klub stigla i definitivna potvrda da Hrvatski olimpijski odbor, tj. njegovo Vijeće sportske arbitraže nije usvojilo  njegov zahtjev za preispitivanje odluke HNS-a po kojoj Zadru nije izdana  licenca za sezonu 2009./10. za nastupanje u Drugoj HNL.

Četvrtak, Lipanj 27, 2019 09:46

Hrvatski boksač Toni Filipi osigurao je brončano odličje na  Europskim igrama u Minsku, koje su u njegovu sportu ujedno i Europsko prvenstvo. U četvrtfinalnom dvoboju teške kategorije (do 91 kg) Filipi je svladao Mađara Adama Hamorija odlukom bodovnih sudaca 3-2.  Mađar je tijesno dobio prvu rundu, naš se teškaš vratio u drugoj, da bi u  odlučujućoj, trećoj rundi, poljski sudac prevagnuo na stranu našeg boksača za ukupnih 3-2.

Stranice