Sport

Srijeda, Ožujak 25, 2020 13:28

Svaki razgovor ovih dana ima zajedničku temu. Koronavirus. Malo koga nije šokiralo ovo što se danas događa i malo tko je dočekao spreman ove dane.
-Naravno da je ovo šok za mene, kao i za sve nas – kaže Matešić, koji priznaje da mu nije lako biti kod kuće.

Srijeda, Ožujak 25, 2020 12:05

Hrvatski boksački savez jučer je poslao službeno priopćenje u kojem reagira na istup jednog od 13-tero članova hrvatske reprezentacije koja je bila na olimpijskim kvalifikacijama u Londonu, ističući da je Savez postupio u skladu s uputama državnih institucija po njihovom povratku u zemlju.

Utorak, Ožujak 24, 2020 22:30

Sve košarkaške teme posljednjih tjedana neposredno su vezane za pandemiju koronavirusa koja će po svemu sudeći dovesti do onog scenarija koji se mogao i očekivati u trenutka obustavljanja svih natjecanja. Nastavak ABA lige je u tom kontekstu sve manje izvjestan i u narednim danima se očekuje konačna odluka hoće li se sezona 2019./20. koja je prije suspenzije stigla do posljednjeg neodigranog 22.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 22:00

S Tonijem Gautom smo već razgovarali. Naime, radi se o mladom sportskom psihologu, koji je imao stipendiju na sveučilištu u SAD-u, a nakon toga krenuo je i zanimljiv put koji se nastavlja u Zadru.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 21:41

Bruna Brzića (1987.), rukometaša iz Tkona, koronavirus je zatekao u Sassariju, gradu na Sardiniji koji ima 120 tisuća stanovnika.

Ponedjeljak, Ožujak 23, 2020 10:23

Kako je i raspored košarkaške sezone nalagao sredina ožujka je unaprijed bila rezervirana za razgovor s trenerom Košarkaškog kuba Zadar, Danijelom Jusupom. Naravno, najveći motiv za razgovor je trebalo predstavljati okončanje osnovnog dijela ABA lige, no u sve je preduhitrio vrlo neugodni i nezahvalni koronavirus koji je silom prilika zatvorio sportska borilišta ne samo u našoj zemlji nego i širom Europe.

Subota, Ožujak 21, 2020 16:30

Umjesto u dvorani na treningu kapetana Košarkaškog kluba Zadar zatekli smo u ljekarni. Nažalost takva mjesta kao i trgovine s prehrambenim proizvodima su ovih dana jedina mjesta gdje uopće možete nekog sresti jer je koronavirus u potpunosti zaustavio normalno funkcioniranje društva. Tako su i sportaši morali dvorane i igrališta zamijeniti kućnim okruženjem i tek u rijetkim trenucima kao što su odlazak u ljekarnu ili trgovinu moguće je uživo ući u nekakvu socijalnu interakciju.

Petak, Ožujak 20, 2020 22:24

Sportska natjecanja u Hrvatskoj su stala na svim razinama po naputku Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu. Koronavirus koji se širi velikom brzinom zaustavio je sva nogometna natjecanja na kugli zemaljskoj i sada svi sa strepnjom iščekuju što će se zbiti, kako u bližoj tako i u daljnoj budućnosti. Nogomet kojeg još nazivaju najvažnijom sporednom stvari na svojetu i u stvarnosti je postao sporedan.

Petak, Ožujak 20, 2020 22:18

Nemali broj sportaša i sportskih djelatnika diljem svijeta šalje poruke podrške i poziva na ozbiljnost u ovim teškim vremenima od kada je zavladala pandemija koronavirusa. A sve je, kako je poznato, krenulo iz Kine, točnije iz Wuhana. Upravo s dalekog istoka, točnije iz kineskog Nanjinga koji se nalazi blizu Wuhana, preko faceboka na svom se profilu oglasio Luka Hoti.

Četvrtak, Ožujak 19, 2020 19:27

Dvadesetak kilometara sjevernije od Milana, tik uz poznato trkalište (formula 1) Monza, nalazi se Lissone. Kao i ostatak Italije, a osobito pokrajina Lombardija, u kojoj se smjestio, ovaj gradić živi teške dane uzrokovane pandemijom koronavirusa.
- Užas - bila je prva riječ koju je u mobitel izgovorio Šime Gregov (1989.), zadarski branič (189 cm) koji je »zatvoren u četiri zida« ostao u Lissoneu gdje je član lokalnog četvrtoligaša Seregna.

Stranice