Sukošan

Nedjelja, Veljača 16, 2020 17:56

Pod pokroviteljstvom Općine Sukošan i Turističke zajednice, a u suradnji s Udrugom senzorskih analitičara maslinovog ulja Olea Zadar, održat će se Drugi dani maline i ulja »Peljuzica« Sukošan 2020. Manifestacija će se u ovom općinskom središtu održati prve subote u travnju, odnosno 4. travnja, dan uoči blagdana Cvjetnice.

Četvrtak, Veljača 13, 2020 15:00

Sakramentom bolesničkog pomazanja, dva misna slavlja i noćnom procesijom s Gospin kipom i crkvenim barjacima vjernički puk Sukošana i Debeljaka proslavio je blagdan Gospe Lurdske.
Crkva 11. veljače slavi spomendan Blažene Djevice Marije Lurdske, kad se posebno prisjeća 1858. godine kad se Gospa Lurdska ukazala neukoj i siromašnoj djevojčici, sv. Bernardici, povjerila joj tri tajne te se objavila kao Bezgrješno začeće.

Srijeda, Veljača 12, 2020 14:45 1

Zahvaljujući uspješnoj suradnji Općine Sukošan, Turističke zajednice i Komunalnog poduzeća Zlatna luka Sukošan d.o.o., općinsko središte Sukošan i općinsko zaobalje (Debeljak, Gorica, Glavica) spremno su dočekali proteklu glavnu turističku sezonu, a već su od jeseni počeli radovi za ovogodišnju turističku sezonu.

Nedjelja, Veljača 9, 2020 20:15

Pod pokroviteljstvom Općine Sukošan i Turističke zajednice, a u suradnji s Udrugom senzorskih analitičara maslinovog ulja Olea Zadar, održat će se Drugi dani masline i ulja »Peljuzica« Sukošan 2020. Manifestacija u ovom općinskom središtu održat će se u subotu 4. travnja 2020. dan uoči blagdana Cvjetnice.

Subota, Veljača 8, 2020 15:00

Pri samom su kraju radovi na izgradnji prve tržnice i ribarnice u Sukošanu, u objektu u kojom je nekad bio mlin, a potom skladište PZ Sukošanka, a u novije vrijeme i prostorije Torcide Sukošan.

Srijeda, Veljača 5, 2020 12:00

Tvrtka D-marin Hrvatska očitovala se u utorak na tvrdnje Sindikalne podružnice Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat pri Marini Dalmacija i SSSH-a na kršenje odredbi Zakona o radu. Iz D-marina Hrvatska navode kako mogu potvrditi da nijedna odredba predmetnoga Zakona nije prekršena od strane Marine Dalmacija d.o.o.

Utorak, Veljača 4, 2020 08:15

Sindikalna podružnica Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijski sindikat pri Marini Dalmacija i Teritorijalni Ured SSSH Zadar poslali su u ponedjeljak priopćenje u vezi objave kako su Dogus grupa iz Turske odnosno njena tvrtka kćer D-marin prodali svoje vlasništvo nad marinama Dalmacija i Borik investicijskom fondu CVC Capital partners sa sjedištem u Luksemburgu, o čemu se spekuliralo već nekoliko mjeseci.

Utorak, Siječanj 28, 2020 10:35

»Za malu Marijetu« naziv je humanitarnog turnira u pikadu koji je održan u subotu navečer u kafiću Azzuro u Sukošanu. Humanitarni turnir organizirali su članovi Pikado Saveza Zadarske županije u suradnji sa domaćinima, vlasnicima kafića Azzuro, odnosno pokroviteljima i sponzorima, a sav prihod prikupljen na turniru ovi humanitarci namijenili ​za pomoć sedmeročlanoj obitelji u liječenju malog anđela, Marijete Kaštela.

Subota, Siječanj 11, 2020 13:45

»Bijele kuga« nije mimoišla ni Sukošan. Za 2019. godinu statistika je neumoljiva, daleko najgori podatci od Drugog svjetskog rata. U Župi sv. Kasijana (Sukošan, Debeljak), sakrament krštenja primilo je 26 djece, dok je pogreba bilo čak 56.

Četvrtak, Siječanj 2, 2020 17:30

U noći u kojoj i križobolja i mala mirovina gube svoju moć 60-ak sukošanskih umirovljenika i njihovih prijatelja doček Nove godine već je tradicionalno organiziralo ne bilo gdje, već u Domu mladeži Sukošan.

Stranice