Vrsi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Listopad 23, 2020 09:39

Ključ uspjeha svake tvrtke leži u organizaciji i odlučnosti da se zadani posao odradi što bolje i kvalitetnije, a upravo je ta formula pomogla i »upalila« u komunalnom društvu Vrsi infrastruktura čiji je osnivač Općina Vrsi.

Subota, Listopad 10, 2020 14:34 1

Svakog devetog u mjesecu, dan prije najvećeg hrvatskog sajma, onoga u Benkovcu, u Vrsima na krajnjem sjeverozapadnom dijelu sjeverne Dalmacije, oko 20-ak kilometara od Zadra i oko 5 kilometara od najstarijeg hrvatskog kraljevskog grada Nina, na Športskom centru Gusterna već tri godine se održava Vrški sajam.

Četvrtak, Listopad 1, 2020 16:47

Sedam žena iz Općine Vrsi, koje su u srpnju u sklopu projekta Zaželi uspješno završile obrazovanje za gerontodomaćice, započele su s radom i skrbe o ukupno četrdeset dvoje starijih sumještana.

Subota, Rujan 19, 2020 12:45

U petak su u multimedijalnoj dvorani Općine Vrsi dodijeljene svjedodžbe ženama koje su u sklopu projekta »Zaželi« završile obrazovanje za gerontodomaćice. Nositelj projekta je Općina Vrsi, a voditelj Kristian Vukić, koji je obavio izniman posao u realizaciji te u konačnici pridonio ka učinkovitoj provedbi europskog programa. Edukacija za projekt započela je 06. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu Zadar, a trajala je 180 sati.

Nedjelja, Kolovoz 23, 2020 19:37

U povodu Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima - nacizma, fašizma i komunizma koji se obilježava 23. kolovoza, već tradicionalno u organizaciji Udruge Hrvatski domobran iz Zadra u subotu je odana počast vojnim i civilnim žrtvama Drugog svjetskog rata i poraća čiji se tjelesni ostaci nalaze u jami Golubinka nedaleko Vrsi te u miniranom stratišta Smiljevka zvanog jama Bezdanka, u gustoj hrastovoj šumi između Žerave i Ninskih Stanova.

Petak, Kolovoz 14, 2020 16:30

Kad je Općina Vrsi prije nekoliko godina započela s provedbom bogate natalitetne politike, nitko nije mogao pretpostaviti kroz koliko godina će rezultati biti vidljivi. Kako je izvijestio Državni zavod za statistiku, Općina Vrsi, uz Bibinje, nalazi se u samom vrhu Zadarske županije s 20 novorođenih u prethodnoj, 2019. godini.

Načelnik Perinić pomalo sramežljivo govori o baby boomu, najvećem od početka ovog stoljeća, smatrajući kako su tek malo potaknuli mlade s područja općine.

Ponedjeljak, Prosinac 30, 2019 13:00

U crkvi sv. Mihovila u Vrsima u petak navečer na blagdan Sv. Ivana ili na Ivanju održan je tradicionalni Božićni koncert s kojim su KUD Sveti Lovre i gosti svim ljudima dobre volje pjesmom uputili glazbenu čestitku u povodu Božića i nove godine.

Ponedjeljak, Rujan 23, 2019 15:30

Biste li došli posjetiti Zadarsku županiju s mojih fotografija ili Zadarsku županiju kakvu ju prikazuju neki novi promidžbeni materijali, upitao nas je svojedobno nagrađivani hrvatski fotograf Ivo Pervan kada smo prije godinu dana radili prvu priču o njemu i njegovom radu.

Utorak, Kolovoz 13, 2019 16:06

Vrsi su u plusu u dolasku gostiju i broju noćenja. Turistička zajednica Općine Vrsi ne zna za srpanjsku rupu, slabu popunjenost apartmanskog smještaja i pad noćenja usprkos povećanju smještajnih kapaciteta. Najnoviji rezultati koje je objavila TZO Vrsi govore kako je od početka godine do kraja srpnja ostvareno 4 posto više noćenja.

Srijeda, Travanj 10, 2019 13:08

Kako povezati i umrežiti obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) s ciljem pozicioniranja na tržištu proizvodnje i prodaje hrane pokazala je Lokalna akcijska grupa Bura (LAG Bura) koja je u suradnji s Općinom Vrsi dizajnirala interaktivnu web-stranicu koja korisnicima pruža informacije o poljoprivrednim gospodarstvima na području općine Vrsi, koja uključuje naselja Vrsi i Poljica.

Stranice