Vrsi

Utorak, Lipanj 26, 2018 12:50

Gabrijela Džalto Varga poslala nam je ispravak teksta Vrški pomorci darovali ljetovanje mladim Vukovarcima navodeći kako to nisu socijalno ugrožena djeca, nego nagrađena.

Petak, Lipanj 22, 2018 23:55

Nadasve velikodušno i gostoljubivo, Udruga pomoraca Sv. Nikola Vrsi sedam dana je domaćin za 49 Vukovaraca. U Vrsima gostuju 43  učenika od 5. do 8. razreda i šest voditelja, učitelja iz grada heroja. Iako  su putovali oko osam sati, umor se nije vidio na njihovim licima već  sreća i radost.

Srijeda, Prosinac 6, 2017 16:47

U jednoj turistički još uvijek nedovoljno istraženoj općini - Vrsima, u posljednje vrijeme pripremaju se za projekte koji bi u potpunosti trebali promijeniti kvalitetu života i komunalni standard nešto više od dvije tisuće stalnih stanovnika.

Četvrtak, Kolovoz 31, 2017 15:27

S elektronske adrese "istina.vrsi" medijima je stigao nepotpisani dopis kojim, navodno nezadovoljni mještani općine Vrsi, izvješćuju javnost o načelniku Luki Periniću koji je "prisvojio općinu Vrsi sebi i svojim poslušnicima" te ga se optužuje da je sebe imenovao v.d. pročelnikom jedinstvenog općinskog odjela.

Perinić je inače najmlađi općinski načelnik u županiji, a na nedavnim lokalnim izborima kao nezavisni kandidat pobijedio je dugogodišnju HDZ-ovu načelnicu Sandru Vukić.

Srijeda, Svibanj 17, 2017 00:00 2

Zbog nezadovoljstva stanjem u njihovoj općini grupa mladih Vršana prije godinu dana oformila je Pokret mladih i pokrenula inicijativu za promjene na bolje. Krenuli su u razgovore sa sumještanima pokušavajući doznati što im ne odgovara i, kako kažu, otkrili veliko nezadovoljstvo zbog čega su se odlučili okupiti i poduzeti nešto.

Utorak, Ožujak 14, 2017 00:00

Poduzetnik i umirovljeni ratni vojni invalid Neven Božić iz Vrsi na lokalne izbore u svibnju izići će s nezavisnom listom kao protukandidat aktualnoj načelnici Sandri Vukić (HDZ). Za kandidaturu se, kaže, odlučio zbog nazadovanja Vrsi posljednjih deset godina.

Četvrtak, Veljača 23, 2017 00:00

Na mjesnom groblju u Vrsima u organizaciji vrške Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata i čelnika Ivana Božića te vrške Udruge invalida Domovinskog rata i predsjednika Žarka Barkića upriličena je komemoracija na kojoj je 24. godišnjica pogibije hrvatskog branitelja Ivice Matuslovića iz Vrsi.

Ponedjeljak, Veljača 13, 2017 00:00

Četvrtak, Prosinac 8, 2016 00:00

U povodu blagdana sv. Nikole, zaštitnika pomoraca, putnika, ribara i djece, u Vrsi-Mulo na obali Velikog jaza kod svečeve kapelice, spomenika u obliku jedra i velikog sidra na prigodnoj svečanosti otvoren je prekrasni park uz more, Park vrških pomoraca. Kamenu ploču s natpisom trga, koju je donirao Branko Papić, otkrili su Kata i Josip Perinić.

Stranice