Zabava

Četvrtak, Rujan 6, 2018 12:47

Mitski pjevač Dalmacije Mate Mišo Kovač vraća se na Vir tridesetak godina nakon posljednjeg nastupa na otoku. Doduše, postoji i nešto drukčija predaja koja kaže kako je Mate Mišo i polovicom devedesetih nastupao na otoku, gotovo sigurno u nekadašnjem Disko baru »More« sada pretvorenom u »Tommy« trgovački centar, pa je razmak nešto kraći, ali Mišo se toga ne sjeća. Dvadesetak ili tridesetak godina od posljednjeg nastupa, ljubiteljima Najvećeg potpuno je svejedno.

Ponedjeljak, Rujan 3, 2018 18:57

U sklopu klapske večeri "Turnju na dar" koja se već osam godina uzastopno održava na oproštaju od glavne turističke sezone, domaća ženska klapa Karmel održala je slavljenički, spektakularni koncert u povodu desete godišnjice postojanja. Uz devet sadašnjih pjevale su i četiri bivše članice klape.

Ponedjeljak, Rujan 3, 2018 13:00

U prekrasnom ambijentu Atrija Starog grada u Čakovcu odabrana je nova Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina koja će našu zemlju predstavljati u Kini 8.prosinca na otoku Sanya.

Druga pratilja je postala Tina Bačić, a prva Anamarija Stančerić, dok je lentu Miss fotogeničnosti osvojila prekrasna Lucija Damjanović.

Ponedjeljak, Rujan 3, 2018 12:04

Nekoliko žlica maslinovog ulja tjedno može biti učinkovitije od Viagre kada je posrijedi održavanje spolnog života muškaraca na pragu treće životne dobi, rezultati su istraživanja znanstvenika s atenskog sveučilišta. 

Samo devet žlica ulja tjedno u sklopu zdrave mediteranske prehrane bogate voćem, povrćem, ribom i grahoricama u spomenutoj grupi muškaraca smanjuje impotenciju za oko 40 posto, pokazalo je istraživanje. 

Subota, Rujan 1, 2018 21:44

Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je u petak u noćnim satima u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma i Adria Events agencije održano je veliko finale projekta koji je, u svojoj devetoj sezoni održavanja, obišao cijelu regiju. Na virskom su velikom mulu mnogobrojni gledatelji mogli pratiti sraz šest najboljih hrvatskih ekipa pristiglih iz Ploča, Krka, Komolca, Malog Lošinja, Šibenika i Vira.

Petak, Kolovoz 31, 2018 15:08

Ja ću biti ovogodišnja Miss Hrvatske!, samouvjerena je Mia Štulić, aktualna Miss Zadarske županije i jedna od 16 djevojaka koje će se za nekoliko dana, u subotu 1. rujna u Čakovcu, nastojati izboriti za prestižnu titulu, na finalnoj večeri ovogodišnjeg izbora hrvatske predstavnice za izbor najljepše djevojke svijeta koji će se održati 8. prosinca u Kini, na otoku Sanya.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 12:00

Zadarska glazbenica Tatjana Jergan Botunac na nedavno održanoj Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2018. dobila je još jedno vrijedno priznanje. S pjesmom "Iman li te još" u izvedbi Klape Cambi Kaštel Kambelovac, za koju Tatjana potpisuje glazbu na stihove Branka Slivara, po drugi put je izišla na šibensku pozornicu po zasluženo priznanje, treću nagradu žirija. Najbolja interpretacija na ovogodišnjoj Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku bila je ona zadarske grupe Forum - "Samo me ljubi".

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 10:21

Iako je ljeto pri kraju, ruska psihologinja i diplomirana marketinška stručnjakinja Svetlana Svintsova i jučer se probudila u suncem okupanom Zadru. Naš grad toliko voli da je ovdje čak pokušala pronaći posao, no i jučer nam je potvrdila kako od toga zasad, na žalost, ništa.

Četvrtak, Kolovoz 30, 2018 10:15

Pedeset godina nakon što su Beatlesi izdali čuveni Bijeli album - "White album" , Turistička zajednica grada Zadra organizira koncert na otvorenom u čast najveće četvorke popularne glazbe ikad u četvrtak, 30. kolovoza 2018. godine s početkom u 21 sat.

U šarmantnom povijesnom okružju atrija palače Cedulin zabavit ćemo se slušajući maštovite izvedbe svim generacijama poznatih hitova koji su osvojili svijet revolucionarne ´68. godine. 

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 12:51

Na poziv Hrvatske turističke zajednice u posjet našoj zemlji dolazi Yuri Cortez, fotoreporter Angence France-Pressa (AFP), koji je simpatije svijeta zadobio našavši se usred slavlja hrvatskih nogometaša nakon plasiranja Hrvatske u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Cortez će zajedno sa svojom obitelji boraviti u Hrvatskoj od 31. kolovoza do 7.

Stranice