Zabava

Četvrtak, Studeni 7, 2019 16:30

Glazbenik koji je duže od desetljeća, nenametljivo prisutan u eteru, a u njegovim prepoznatljivim pjesmama, uživaju svi, ima dvostruki razlog za zadovoljstvo.

Četvrtak, Studeni 7, 2019 14:35

Pjesma »Anđeli«, deveti je singl grupe Best, a svojom ga je pojavom i ulogom u spotu dodatno uljepšala naša proslavljena olimpijka Sandra Perković. Željno iščekivani spot, jučer je ugledao svijetlo dana, na oduševljenje mnogih obožavatelja koji su se osim novoj pjesmi, veselili vidjeti Sandru i jednoj potpuno novoj ulozi.

Četvrtak, Listopad 31, 2019 14:21

Noć koja dijeli zadnji dan listopada od prvog dana studenoga, tradcionalno se u duhovnim i ezoteričkim predanjima smtra vremenom kada je granica koja odvaja vidljivi od nevidljivog svijeta najtanja. Od davnine je za to vrijeme postojao i poseban naziv, od kojih je danas najpoznatiji i najpopularniji Halloween, kod nas malko nezgrapno preveden kao Noć vještica.

Četvrtak, Listopad 31, 2019 13:48

Plesna udruga Nimeta za ovaj vikend, 2. studenog, organizira u sklopu projekta »Ples za sve« radionicu »Vogue dance«. Radionica će se održati od 18 do 20 sati u prostorijama Nimete, a broj prijavljenih je ograničen, dočim se informacije mogu dobiti na broju telefona: 091 604 2849 ili na elektroničkoj pošti: nimeta.ples@gmail.com.

Četvrtak, Listopad 31, 2019 13:33

Biti originalan, biti svoj, »prkositi« odjevnim trendovima - modni su postulati neraskidivo vezani uza svaku modno osviještenu osobu, kako se to danas popularno kaže. Moda je tu da zabavimo, da se igramo, svojedobno je izjavila najpoznatija hrvatska modna agentica - Tihana Harapin Zalepugin i zapravo u svega nekoliko riječi definirala samu srž mode, modne industrije.

Utorak, Listopad 29, 2019 10:10

Ovih dana obitelj Viduka ima mnogo razloga za slavlje. Naime, naša majka, baka i prabaka Jela Viduka (86g) i naš otac, djed i pradjed Stojan Viduka (90g) proslavili su 70 godina braka, što je u današnje vrijeme i te kako vrijedno spomena, a iznad svega divljenja, pisala nam je ova obitelj.

Ponedjeljak, Listopad 28, 2019 11:45

Duhovni događaj godine u Zadarskoj nadbiskupiji i najveće, najsnažnije javno očitovanje vjere u zajedništvu jedne mjesne Crkve - to predstavlja veliki koncert suvremene duhovne glazbe održan u subotu 26. listopada u sportskoj dvorani Jazine u Zadru. Okupio je 4.000 posjetitelja što je nadišlo i iznenadilo očekivanja mnogih.

Nedjelja, Listopad 27, 2019 19:00

15. Zadarska Koka s rekordnim brojem jedrilica, njih čak 114, završila je sinoć velikom feštom na Vitrenjaku.

Pobjednik ovogodišnje tradicionalne jedriličarske regate u organizaciji JK Uskok njihova je uzdanica, Furiosa II s kormilarom Igorom Čupićem. Drugo mjesto osvojila je posada Lanexa iz Sv. Filipa i Jakova, treće je osvojio DSK iz Opatije dok je četvrto mjesto pripalo Sail la Vie II (JK Uskok).

Subota, Listopad 26, 2019 22:35

Točno u 11 sati na znak trube započela je 15. Zadarska Koka, velika fešta pod jedrima kojom se odaje počast zadarskoj pomorskoj tradiciji i zadarskim jedriličarskim uspjesima.
Ove godine sudjelovalo je 114 jedrilica, a zanimljivost ove regate je što mogu sudjelovati svi od starih do mladih i u svim kategorijama - od jedrilica dvosjeda do velikih s mnogobrojnom posadom.

Subota, Listopad 26, 2019 15:08

Točno u 11 sati na znak trube započela je 15. Zadarska Koka, velika fešta pod jedrima kojom se odaje počast zadarskoj pomorskoj tradiciji i zadarskim jedriličarskim uspjesima.
Ove godine sudjeluje 114 jedrilica, a zanimljivost ove regate je što mogu sudjelovati svi od starih do mladih i u svim kategorijama - od jedrilica dvosjeda do velikih s mnogobrojnom posadom.

Stranice