Zabava

Srijeda, Srpanj 11, 2018 13:17 1

Čudo u Bibinjama, Stanko Sikirić, uzorni poljoprivrednik i maslinar, opet je uzbudio Guinnessov odjel za istraživanje rekorda, svake godine stare rekorde u uzgoju kapule obara, a novi postavlja.

Srijeda, Srpanj 11, 2018 10:44

Tomislav Bralić i klapa Intrade su na ovom Splitskom festivalu otpjevali pjesmu 'Plovim', a sada predstavljaju i spot koji su snimili oko otoka Prvića!

Klapa Intrade je ugostila sirenu koja im je zaplivala u novom spotu za pjesmu 'Plovim'. Autor pjesme je Bruno Krajcar, dok je za aranžman bio zadužen Elvis Stanić, s kojim klapa po prvi puta surađuje.

Utorak, Srpanj 10, 2018 15:40

Hrvatska, odnosno Zadar, će bez obzira na rezultat utakmice s Englezima imati svoga predstavnika u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Riječ je o mladom zadarskom nogometašu, šestogodišnjem Marku Jacobu Marcikiću koji će 15. srpnja istrčati na teren moskovskog stadiona Lužnjiki kao pratitelj igrača. Ostvarenje je to sna za dječaka koji je put prema Moskvi napravio sastavivši najbolju pjesmu podrške reprezentaciji u natječaju koji je proveo lanac brze prehrane.

Nedjelja, Srpanj 8, 2018 21:10

Napokon je i „Gospodin Glas“ – kako znalci i obožavatelji tepaju Jacquesu Houdeku, došao na Vir prvi put u karijeri te na energiji velikog slavlja i uspjeha Vatrenih otvorio virski koncert s „Večeras je naša fešta“, a u ostatku koncerta bila je to fešta za glazbene sladokusce i ljubitelje omiljenog zagrebačkog pjevača.

Nedjelja, Srpanj 8, 2018 09:15

U sklopu drugog Međunarodnog Orient festa Zadar u petak navečer održan je "vrući" Gala show ovog festivala u Kazalištu lutaka Zadar.

Subota, Srpanj 7, 2018 15:43

Zadarska klapa Munita predstavlja novu pjesmu pod nazivom "Svako lito", za koju tekst i glazbu i ovoga puta potpisuje Vjekoslav Šuljić, član klape. Glazbeni aranžman klapa je povjerila sjajnom Ivanu Popeskiću, koji potpisuje aranžmane mnogih hit pjesama hrvatskih estradnih zvijezda.

Četvrtak, Srpanj 5, 2018 12:21

Zadarski modni brend "2RARE design" - unikatan hand made nakit i modni dodaci, iza kojeg stoje zadarski kreativci Nena Ninč

Srijeda, Srpanj 4, 2018 21:36
Već punih deset tjedana filmska ekipa na lokacijama diljem hrvatske obale u tajnosti priprema pravu filmsku poslasticu pod  nazivom The Islander. Omiljene turističke destinacije – otoci Hvar, Pag  i Brač, gradovi Split, Trogir i Vodice te jedna od najljepših uvala na Jadranu nedaleko naselja Jablanac, zadnjih su tjedana pretvorene u novi,  post-apokaliptičan svijet prožet bljeskovima munja i osjećajem straha  zbog neizvjesne budućnosti. 
Utorak, Srpanj 3, 2018 07:50

S puno dobrih vibracija, obilje smijeha, sportskog nadmetanja, gastro užitaka i naravno popusta u svim trgovinama, Bure centar je prošle sedmice obilježio sedmi rođendan. Proslava je krenula već u utorak i trajala do subote kada ju je zaključio najpopularniji stand up komičar u zemlji – Ivan Šarić. U međuvremenu, najveći je biogradski shoping centar itekako pokazao da drži do svojih kupaca.

Stranice