Zabava

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 15:27

Proslavljeni pisac Joe Nesbo, za vrijeme posjeta Splitu i predstavljanja svoje nove knjige 'Macbeth', na 2. Mediteranskom festivalu knjige (MFK) u Splitu, od 8. do 11. svibnja, izrazio je želju da posjeti ured Hrvatske gorske službe spašavanja.

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 13:12

Nakon dugogodišnje diskografske stanke, grupa „Forum“ objavila je novi singl „Bez nje“ za koji je snimljen i spot, a u pripremi su i brojni nastupi te još jedan singl „Samo me ljubi“ kojeg potpisuje Neno Belan.

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 11:07

U rimskom hotelu Regina Baglioni održan je hrvatski i moliški gourmet performans, najveći gastro program te vrste ikad održan u Italiji, na kojem su predstavljena četiri recepta vrhunskih hrvatskih i moliških chefova, koji su tako prikazali različitosti i posebnosti tradicionalne kuhinje. Hrvatsku kuhinju su predstavljali Ivan Pažanin i Zadranin Renato Kraljev, dok su predstavnici Molisea bili Filindo Russo i Colombo Bobo Vincenzi.

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 10:51

Izvedbom pjesme "Sreća" točno u 22 sata Gibonni je počeo svoj koncert u Arsenalu. Uslijedio je niz hitova poput Nisi više moja bol, Hodaj, Ne odustajem, Libar, Bella figura, Bella pitura, Žeđam..., a na nekim duetima kao što su Oprosti i Anđeo u tebi pridružila mu se Ivana Husar. Gibo je predstavio i prateće vokale i sve na bini koji su svirali, a među njima su Nikša Bratović, Hrvoje Rupčić, Mario Ramljak, Marko Reljanović, Dražen Bogdanović...

Ponedjeljak, Svibanj 14, 2018 10:45

Drugo izdanje zadarskog Outdoor festivala završeno je u nedjelju plivačkim maratonom i utrkom kajaka, ali i zanimljivim predavanjem u Kneževoj palači kojeg je održao poznati glazbenik Hrvoje Rupčić predstavljajući svoj putopisni dnevnik Vlaji na Himalaji.

Nedjelja, Svibanj 13, 2018 12:18

"Klapa je krug, a središte mu je u Omišu" - rekao je davno poznati hrvatski pjesnik i akademik Jakša Fiamengo, a nastup na tom prestižnom Festivalu najbolja je i najveća potvrda vrijednosti svake klape.

Na ovogodišnjem Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu nastupit će do sada najveći broj zadarskih klapa, njih čak devet.  

Petak, Svibanj 11, 2018 20:53

Utrka "Utrči u zalazak"  prva je disciplina kojom je otvoren  drugi po redu Zadar Outdoor festival i koja je okupila 300-tinjak trkača,  među kojima su svakako najzanimljiviji bili najbolji hrvatski skijaš Ivica  Kostelić te njegova supruga Elin.

Petak, Svibanj 11, 2018 11:59

Dvadeset i drugu godinu za redom, nacionalna platforma glazbene scene Hrvatske, HGF, otvara novu sezonu najdugovječnijeg hrvatskog festivala nove glazbe! U svojoj dugoj tradiciji prepoznavanja raznolikosti, kreativnosti i inovativnosti, HGF je spreman u moru sve kvalitetnijih glazbenih debitanata pronaći najbolji mladi bend 2018.

Ponedjeljak, Svibanj 7, 2018 11:43

Naša velika glazbena diva Tereza Kesovija obilježit će 60 godina svoje prestižne karijere velikim koncertnim spektaklom pod nazivom "To sam ja" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru 15. svibnja s početkom u 20 sati.

Petak, Svibanj 4, 2018 10:33

U subotu, 5. svibnja u 20 sati na RTL-u ćete imati priliku upoznati i poslušati deset novih natjecatelja showa Zvjezdice, koji će se gledateljima i žiriju predstaviti u najboljem izdanju. I dok će kandidati biti zaduženi za pjesmu i ples, njihove sjajne točke svojim će komentarima ocijeniti Mia, Indira, Luka, Enis i Zdravko, a svi zajedno čine pravu formulu za garantiranu zabavu!

Stranice