Zabava

Nedjelja, Travanj 12, 2020 15:28

NAKON što je policija iz Pule snimila Oh Na Na NA Challenge, a njezina snimka postala je viralna, izazovu su se priključili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, ali i šibenski vatrogasci.

Utorak, Travanj 7, 2020 11:36

Lijepa Iva Mijolović Miss Zadarske županije 2019. i druga pratilja Miss Hrvatske 2019. putem društvenih mreža pozvala je sve mlade ljude svoje županije kao i sve ostale da se pridržavaju uputa i pravila Stožera jer sigurnost i zdravlje nam svima moraju biti na prvom mjestu .   

Ponedjeljak, Travanj 6, 2020 09:18

Svjedoci smo da kreativnosti na internetu u zadnje vrijeme ne nedostaje. Tome su zasigurno pridonijeli uvjeti samoizolacija na koje čovjek nije navikao pa tako razni pojedinci pa čak i grupe održavaju svoje koncerte, slikaju za nas, plešu, pripovijedaju, glume, podučavaju i sl., ali iz Zadra nam dolazi nešto što nismo imali prilike do sada vidjeti, a to je održavanje kviza, uživo, na engleskom. Za više informacija smo upitali instruktora engleskog i voditelja kviza Tonija Jeričevića.

Srijeda, Ožujak 25, 2020 14:06

Pamela Ferderbar, Amerikanka hrvatskog korijenja iz Milwaukeeja,pozvala je sve ljude dobre volje, bez obzira na nacionalne, vjerske, socijalne i druge razlike, da se pridruže fotoprojektu pod nazivom Zajedno sami.

Utorak, Ožujak 24, 2020 22:37

Prolaznici sa zaštitnim maskama i gumenim rukavicama, radnici u punoj zaštitnoj opremi s dezinfekcijskim šmrkovima u rukama, glas s megafona koji upozorava ljude da se sklone s otvorenih prostora, dopremanje hrane zrakom na »zaražene« brodove – dosadašnji prizori s filmskog platna i malih ekrana postali su realnost, za mnoge noćna mora u kojoj živimo.

Utorak, Ožujak 17, 2020 21:33

Grad Zadar i ove je godine sudjelovao u svjetskoj proslavi nacionalnog dana Irske, Dana svetog Patrika. Jedanaedsti godišnji »Global Greening« od Tourism Ireland-a, uz Zadar, uključio je i gradove Zagreb, Rijeku, Split, Pulu i Varaždin, a inicijativu je pokrenulo Veleposlanstvo Republike Irske u Zagrebu.

Subota, Ožujak 14, 2020 00:22

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održan je u petak navečer, a pobjedu je odnijela Mirna Naiia Marić, 21-godišnjakinja iz Zadra.

U skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije koronavirusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo večerašnji izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 po prvi je puta održan bez publike.

Petak, Ožujak 13, 2020 12:00

Od danas, nakon kraćeg vremenskog razdoblja, za  vjerne čitatelje Zadarskog lista ponovno smo osigurali dodatni sadržaj, zabavno - informativni prilog. Tako će ubuduće svakog petka uz 48 stranica Zadarskog lista u novom, modernijem ruhu samo za naše čitatelje biti priložen i novi TV prilog na 48 stranica.

Srijeda, Ožujak 11, 2020 12:12

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, 13. ožujka 2020. uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju, a za titulu najljepše natjecati će se 17 prekrasnih finalistica.

Utorak, Ožujak 10, 2020 10:52

Nakon što je prije pet dana pokrenuta crowdfunding kampanja za pomoć radu Šahovskom klubu Casper, do sad je prikupljeno preko 40.000 kuna. Naime, Veljko Šagi je zadarski šahovski entuzijast koji je prošli tjedan pokrenuo lokalnu zajednicu na vrlo neuobičajen način. On je voditelj ŠK Casper koji je krajem godine osvojio ekipno kadetsko prvenstvo Hrvatske. U ponedjeljak 2. ožujka pokrenuo je crowdfunding kampanju kojom želi financirati daljnji rad kluba.

Stranice