Zadar

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Kolovoz 5, 2022 12:52

Dugogodišnji predsjednik Udruge za autizam Zadar, Ante Armanini te njegovo dvoje potpredsjednika nedavno su podnijeli ostavke na svoje funkcije, a nakon izvanredne izborne skupštine Udruge na autizam Zadar, na njihove su pozicije izabrane Ana Šare, kao nova predsjednica Udruge, te Ana Tomašević i Doris Bailo kao potpredsjednice.

Petak, Kolovoz 5, 2022 10:02
U prekrasnom ambijentu Teatro bara održan je izbor Miss Zadarke županije 2022. a titulu je odnijela Ivona Barić. Druga pratilja je Matea Magaš, a titulu prve pratilje je osvojila Tamara Tomašević. Miss fotogeničnosti koju je odabrao Ivan Toman je osvojila lijepa Sara Čović.
 
Petak, Kolovoz 5, 2022 09:30

U petak, 5. kolovoza 2022. godine, u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Maja Ivanov, dr.med.dent.

Zahvati će se obavljati u njenoj ordinaciji na adresi Andrije Medulića 1, Zadar, u vremenu od 8 do 20 sati, isključivo uz prethodni dogovor na broj telefona 098/332 - 896.

U nedjelju, 7. kolovoza 2022. godine u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti u pripravnosti je Davor Ivanov, ord. dent. med.

Petak, Kolovoz 5, 2022 09:00

Zadarski kanal danas će se preplivati jubilarni, 50. put. Naime, za nekoliko minuta starta plivački maraton Preko Zadar.

Četvrtak, Kolovoz 4, 2022 15:00

Nakon što je prije nekoliko dana Mate Lukić, gradski vijećnik HSP-a uputio javno priopćenje o ideji zabrane kupanja na Morskim orguljama i Pozdravu Suncu, kontaktirali smo predsjednika MO-a Poluotok Franu Brajkovića, te pročelnika UO-a za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Robertina Dujelu, koji su prokomentirali Lukićev prijedlog.

Četvrtak, Kolovoz 4, 2022 14:14

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić uputio je u četvrtak javnosti priopćenje vezano uz plaće direktora KK Zadar koje prenosimo u cijelosti:

"Povodom brojnih reakcija u medijima i javnosti na temu objavljenih ugovora o radu za direktora Košarkaškog kluba Zadar, želim pojasniti jednu stvar.

Četvrtak, Kolovoz 4, 2022 14:00

Bivši učenici općeg smjera Tehničke škole prije nekoliko su dana proslavili 40 godina ljubavi i poštovanja prema svom voljenom razredniku Mirku Milošu, koji ih je kao profesor i razrednik vodio kroz prve dvije godine njihovog srednjoškolskog obrazovanja. Dvije su nam njegove bivše učenice Branka Vrsaljko i Senka Župan prepričale sjećanja na srednjoškolske dane i poštovanje, koje je cijela škola gajila prema profesoru Milošu.

Četvrtak, Kolovoz 4, 2022 12:25

Prema procjenama gradskog UO-a za odgoj i obrazovanje na području Grada Zadra ove godine će ostati neupisano oko 150 djece, isključivo iz obitelji s jednim djetetom, istaknula je zamjenica pročelnika Ivana Guglielmini.

Četvrtak, Kolovoz 4, 2022 09:36

Grad Zadar će uskoro donijeti odluku o obliku u kojem će Inovativni Zadar d.o.o. upravljati Gospodarskom zonom Crno. Već je pripremljena odluka o osnivanju Zone koja će ići na sljedeću sjednicu Gradskog vijeća, a radi se i na modelu upravljanja Zonom kojim će se definirati i modeli raspolaganja zemljištem, odnosno prodaja, prava građenja ili neke drugi oblici.

Četvrtak, Kolovoz 4, 2022 08:42
Atletski klub Alojzije Stepinac i Klub atletskih veterana Zadarske županije organiziraju od petka do nedjelje tri utrke u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
 

Stranice