Zadar

Petak, Srpanj 20, 2018 16:29

Na Gradskom vijeću usvojena je odluka o izradi izmjena i dopuna DPU-a Tehničkog školskog centra Zadar kako bi se stvorili preduvjeti za izgradnju Centra kompetentnosti.

Naime, Strukovna škola Vice Vlatkovića Zadar i Tehnička škola Zadar zatražile su još krajem travnja da se izmijeni prostorni plan na području oko škole zbog osiguranja prostornih uvjeta za gradnju novih građevina za potrebe srednjoškolskog obrazovanja.

Petak, Srpanj 20, 2018 10:54

Neće samo zadarski Vatreni 17. srpnja u Zadru pamtiti cijeli  život, bit će to dan za pamćenje i Ivici Ukaloviću - Pašku, vlasniku 114  godina starog jedrenjaka "Branimir" kao i njegovoj posadi.  

Četvrtak, Srpanj 19, 2018 16:49

 Prema podatcima iz PU zadarske, hrvatske reprezentativce Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovića u utorak navečer na potezu Branimirova, Liburnska, Istarska i Obala kralja Petra Krešimira IV te na Forumu dočekalo je i pozdravilo oko 50 tisuća ljudi.

Četvrtak, Srpanj 19, 2018 16:43

 Zbog povećanog broja turista i približavanja vrhunca turističke sezone u zadarskoj Općoj bolnici povećavaju se potrebe za krvnim dozama.

Četvrtak, Srpanj 19, 2018 13:20
Nastavlja se intenzivna zajednička promotivna kampanja na društvenim mrežama TZ Zadarske županije i TZ grada Zadra na četiri emitivna tržišta, s posebno ciljanim širim urbanim područjima gradova u kojima igraju zadarski reprezentativci, javljaju iz Turističke zajednice Grada Zadra. 
 
Srijeda, Srpanj 18, 2018 14:18

Zadarska policija procijenila je da je jučer na zadarske ulice četvoricu Vatrenih: Luku Modrića, Šimu Vrsaljka, Danijela Subašića i Dominika Livakovića došlo podržati više od 35.000 ljudi iz Zadra i okolice. Međutim, pravi razmjer tog "ludila" možete doživjeti tek na ovim zračnim fotografijama Boris Zubčića koje je pustila Turistička zajednica Grada Zadra.

Srijeda, Srpanj 18, 2018 11:41

Osim brojnih Zadrana Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovića jučer su pozdravila i Krila "Oluje". Kako je Zadar jučer izgledao iz zraka, pogledajte u videu koji su snimili.

Srijeda, Srpanj 18, 2018 10:33

Dan poslije, donosimo još detalja s nezaboravnog dočeka četvorice Vatrenih iz Zadra, od njihove plovidbe brodom do dolaska na Forum...

 

 

 

Utorak, Srpanj 17, 2018 22:33

Mi smo Zadrani, Zadar je naš, orilo se antičkim Forumom na dočeku "zadarske dice". Nikad u Zadru nije bilo veličanstvenijeg dočeka, nego je to ovaj kada su sa Svjetskog prvenstva u svoj grad stigli – Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković.

Utorak, Srpanj 17, 2018 16:57

Zašto je zabranjena vožnja dostavnim vozilima u staroj gradskoj jezgri, osim u ranim jutarnjim satima, zorno ilustriraju upravo ove fotografije. Očito ovom vozaču nitko nije rekao da je Grad Zadar nedavno donio odluku kojom se dostava u gradskoj jezgri smije vršiti između 6 i 7.30 te između 8 i 9 sati. Poslijepodne u grad smiju samo manja električna vozila.

Stranice