Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Optužba za seksualni napad

23-godišnja žena odlučila na tražiti odštetu ako Alves bude osuđen na zatvorsku kaznu

Autor: Hina

22.01.2023. 19:56
23-godišnja žena odlučila na tražiti odštetu ako Alves bude osuđen na zatvorsku kaznu

Foto: Reuters



Španjolski mediji tijekom nedjelje su objavili kako žena, koja je optužila brazilskog nogometaša Danija Alvesa za seksualni napad, neće tražiti odštetu u ovom slučaju.


Proslavljeni brazilski nogometaš Dani Alves uhićen je u petak u Barceloni. Najtrofejnijeg nogometaša u povijesti ženska osoba je optužila da ju je napao u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine. Dana 2. siječnja podnijela je prijavu protiv Alvesa.


Alves je odbacio optužbe i rekao kako ne poznaje ženu. Policija je ispitala 39-godišnjeg nogometaša koji čeka novi izlazak pred sud koji će odlučiti o daljnjim koracima dok se slučaj istražuje. Optužba za seksualni napad u Španjolskoj može pokriti bilo što, od neželjenog dodirivanja, zlostavljanja na društvenim mrežama do silovanja. Dokaže li se ovo potonje maksimalna kazna može iznositi i do 15 godina zatvora.




Po navodima španjolskih medija 23-godišnja žena je odlučila kako neće inzistirati na odšteti ukoliko Alves bude osuđen jer samo želi da pravda bude zadovoljena i da nogometaš zatvorskom kaznom plati svoj grijeh.


U međuvremenu je meksički klub UNAM Pumas raskinuo ugovor s Danijem Alvesom zbog situacije u kojoj se našao.