Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

ATP Indian Wells

Borna Ćorić se nije uspio plasirati u 3. kolo Indian Wellsa, poražen je od Slovaka Alexa Molčana

Autor: Hina

12.03.2023. 08:20
Borna Ćorić se nije uspio plasirati u 3. kolo Indian Wellsa, poražen je od Slovaka Alexa Molčana

Foto: Borna Ćorić/Foto REUTERS

Ćorić je tijekom čitavog dvoboja iskoristio tek jednu od devet izborenih prilika za oduzimanje servisa suparniku



INDIAN WELLS  Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 3. kolo na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu, uspješniji od njega je u susretu 2. kola bio Slovak Alex Molčan sa 6-3, 6-3 nakon sat i 49 minuta igre.


Ćorić je vrlo loše krenuo u dvoboj, izgubio je prva četiri gema, nije mogao osvojiti niti jedan poen nakon svog drugog servisa. Ipak, imao je priliku vratiti se u prvi set, vratio je jedan od dva “breaka”, imao priliku za potpuni povratak no nije bilo dovoljno preciznosti u njegovoj igri.


Možda i ključni gem čitavog meča dogodio se kod Ćorićeva vodstva od 1-0 u drugom setu. Tada nije iskoristio četiri “break-lopte“, a to je kao posljedicu imalo i gubitak servisa u sljedećoj igri. Močan je stečenu prednost teškom muko, ali ipak uspio obraniti u svoja sljedeća dva servis-gema da bi Ćorić dvoboj zaključio vrlo lošim gemom na svom servisu.




Ćorić je tijekom čitavog dvoboja iskoristio tek jednu od devet izborenih prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok će Molčan u tom segmentu bio mnogo efikasniji, iskoristio je četiri od devet “break-lopti” pa se po prvi put u karijeri plasirao u 3. kolo nekog Masters 1000 turnira.