Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Liga prvaka

Christophe Galtier je uvjeren da će kraj sezone dočekati na klupi PSG-a: "Nakon toga ne znam što će biti..."

Autor: Hina

09.03.2023. 12:43
Christophe Galtier je uvjeren da će kraj sezone dočekati na klupi PSG-a:

Foto: Cristophe Galtier/Foto REUTERS

Klub i svi mi smo polagali velike nade u Ligu prvaka. Očekivanja su bila velika i zato je sada razočarenje veliko jer smo prerano ispali - rekao je trener Parižana



PARIZ “U nama je veliko razočarenje zbog ispadanja, ali osobno imam još puno energije za kvalitetan rad do kraja sezone”, rekao je Christophe Galtier, trener nogometaša PSG-a koji su ispali u osmini finala Lige prvaka od Bayerna.


PSG je ispao bez da je postigao pogodak u 180 minuta. Nakon 0-1 na svom stadionu u uzvratu je pariška momčad, na minhenskoj Allianz Areni, izgubila 0-2.


„Klub i svi mi smo polagali velike nade u Ligu prvaka. Očekivanja su bila velika i zato je sada razočarenje veliko jer smo prerano ispali. Moja budućnost? Ona ovisi o predsjedniku i klupskoj odluci, ali ja sam uvjeren da ostajem trener do kraja sezone. Nakon toga ne znam što će biti. Teško mi je u ovom trenutku govoriti je li ovo uspješna ili neuspješna sezona. Morali bi pričekati njen kraj i neka drugi sude o tome, ali naravno da je zbog Lige prvaka žal velika kod nas“, rekao je 56-godišnji Galtier koji je prošle godine došao u PSG.




Njegova momčad je vodeća na ljestvici francuske Ligue 1 i na dobrom putu osvajanja novog naslova prvaka, no kiks je napravljen i u domaćem Kupu gdje je Marseille, klub kojeg vodi hrvatski strateg Igor Tudor, izbacio PSG u osmini finala.


„Nažalost, čini mi se da je ovo naš maksimum. Moramo se vratiti svakodnevici, a to nam je domaće prvenstvo. Bayern je posložio momčad koja želi i može biti osvajač Lige prvaka. Mi očito to nismo uspjeli. Trebali bi analizirati gdje je pošlo po krivu i zašto“, prilično je rezignirano ispadanje od Bayerna komentirala zvijezda Parižana Kylian Mbappe.