Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Kakav spektakl

Cristiano Ronaldo mogao bi debitirati za Al Nassr u prijateljskoj utakmici protiv Lea Messija!

Autor: Hina

09.01.2023. 12:14
Cristiano Ronaldo mogao bi debitirati za Al Nassr u prijateljskoj utakmici protiv Lea Messija!

Foto: Cristiano Ronaldo/Foto REUTERS

PSG-a će se 19. siječnja u Rijadu suprostaviti momčadi sastavljenoj od igrača Al Nassra i Al Hilala



RIJAD  Portugalac Cristiano Ronaldo odslužit će suspenziju prije nego što debitira u ligi za svoj novi klub iz Saudijske Arabije Al Nassr, ali bi mogao zaigrati protiv PSG-a u prijateljskoj utakmici ovog mjeseca, izjavio je trener Rudi Garcia.


Ronaldo je propustio prvu od dvije domaće utakmice za Al Nassr u petak nakon što ga je suspendirao Engleski nogometni savez (FA) jer je navijaču izbio telefon iz ruke poslije poraza Manchester Uniteda od Evertona u travnju.


Garcia je potvrdio da će 37-godišnji napadač također propustiti ligašku utakmicu protiv Al Shababa i debitirati protiv Ettifaqa 22. siječnja – osim ako ne igra protiv PSG-a 19. siječnja u Rijadu u momčadi sastavljenoj od igrača Al Nassra i Al Hilala.




“To (njegov debi) neće biti u dresu Al Nassra. Bit će to mješavina između Al Hilala i Al Nassra,” rekao je Garcia za “L’Equipe“.


Garcia je rekao da je Ronaldov dolazak u Saudijsku Arabiju bio sličan Peleovom prelasku u New York Cosmos, čime je slabo poznati saudijski klub ovaj mjesec nakon Portugalčevog potpisivanja ugovora prikupio više od 10 milijuna novih pratitelja na Instagramu.


Bivši trener Lillea i Olympique Lyonnaisa rekao je kako se nada da će Ronaldo ponovno otkriti užitak igranja nogometa nakon burnog dvomjesečnog razdoblja tijekom kojeg je njegov ugovor s Manchester Unitedom raskinut, a Portugal izgubio u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.


“Posljednjih mjeseci, između Manchester Uniteda, reprezentacije i na privatnoj razini, nije imao lakih trenutaka,” rekao je Garcia.”Ako ponovno pronađe zadovoljstvo igrati, bit će to dobro ostvaren cilj.”