Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Presica u Dohi

Dominik Livaković: "Golman je najslabija točka Hrvatske? Potrudit ćemo se da ne bude tako"

Autor:

18.11.2022. 17:12
Dominik Livaković:

Foto: Dominik Livaković/Foto REUTERS

Mogu pisati i govoriti što žele. Mi ćemo se potruditi da ne bude tako, vjerujem kako imamo dovoljno kvalitetne i napadače i golmane. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, ja se osjećam odlično, dobro branim i nadam se tako tako i ostati - kaže prvi vratar Vatrenih



DOHA Hrvatska nogometna reprezentacija danas je sletjela u Katar, gdje je odmah odradila i prvi trening, a u nedjelju će se u Dohi službeno otvoriti Svjetsko prvenstvo utakmicom Katara i Ekvadora. Domagoj Vida i Dominik Livaković prvog su dana u Dohi izašli pred medije.


– Prvi nastup za reprezentaciju bio mi je ostvarenje sna, ovo je samo nastavak i ponosan sam zbog toga. Strani mediji nam ne daju previše izgleda? Naravno da nas takvi istupi motiviraju. Tako smo bili ispračeni i prije puta u Rusiju pa smo svima pokazali. Prva utakmica je najvažnija, idemo utakmicu po utakmicu, vidjet ćemo što će se dogoditi nakon toga – rekao je Dominik Livaković, prvi vratar hrvatske nogometne vrste.


Pojedini engleski mediji su u svojim analizama naveli kako će vratari i napadači biti najslabije točke Hrvatske. Evo što o tome misli Livaković,




– Ne znam što da kažem na to, mogu pisati i govoriti što žele. Mi ćemo se potruditi da ne bude tako, vjerujem kako imamo dovoljno kvalitetne i napadače i golmane. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, ja se osjećam odlično, dobro branim i nadam se tako tako i ostati.


Osvrnuo se Livaković i na novu loptu za koju stručnjaci tvrde kako će ti biti najbrža do sada.


– Trebat će nam malo vremena da s priviknemo, ali mislim da će to biti brzo. Lopta, malo pleše, ali samo je pitanje vremena kada ćemo se naviknuti.