Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Kiksevi

Dvije velike pogreške vratara obilježile susret na Anfieldu: "Lopta mi se odbila od koljena..."

Autor: Hina

22.02.2023. 08:33
Dvije velike pogreške vratara obilježile susret na Anfieldu:

Foto: Foto REUTERS

Courtois je u 15. minuti "darovao" loptu Mohamedu Salahu koji je zabio za vodstvo Liverpoola 2-0



LIVERPOOL Posebna priča u susretu između Liverpoola i Real Madrida bili su vratari Thibaut Courtois i Alisson koji su obilježili utakmicu svojim velikim pogreškama koje su završile golovima u njihovoj mreži.


U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Real Madrid je na Anfieldu deklasirao Liverpool sa 5-2, a susret su obilježile velike pogreške vratara Thibauta Courtoisa i Alissona koje su rezultirale golovima.


Courtois je u 15. minuti “darovao” loptu Mohamedu Salahu koji je zabio za vodstvo Liverpoola 2-0, da bi vratar “Redsa” Alisson u 36. minuti pokušao ispucati loptu, ali je pogodi Viniciusa Juniora od kojeg se lopta odbila u mrežu za 2-2.




“Imao sam loptu pod kontrolom i htio sam je odmah dodati, ali sam vidio da je Salah stao pa sam se predomislio i pokušao je prebaciti na desnu nogu, međutim, lopta mi se odbila od koljena,” kazao je Courtois.


Na njegovu sreću, Real je od 0-2 okrenuo rezultat u 5-2 za uvjerljivo slavlje u Liverpoolu.


“Gol Viniciusa Jr dao nam je vjetar u leđa, a onda je Alisson Becker imao trenutak poput mene. Nikad nismo poraženi, uvijek reagiramo. Ta dva brza gola su nam pomogla u tome. Bili smo mirni, psihički, a kad smo u usponu igramo dobro,” dodao je belgijski vratar.


Belgijanac se osvrnuo i na sjajnu atmosferu koja je vladala na Anfieldu.


“Prvi put igram nogometnu Ligu prvaka na Anfieldu kada su navijači na stadionu i činjenica da su navijači Liverpoola pljeskali Luki i Karimu samo dokazuje da ljudi ovdje znaju cijeniti dečke koji sjajno igraju,” kazao je.